Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Благотворителност

Вземи в gLOG
01 Октомври 10, 17:17 / Автор: Росен Дуков, prconsult
ТВ+ застава зад каузата „Да спасим Анибел”. Целият екип на ТВ+ ще помага малкото момиченце да оздравее
Хиляди деца с тежки здравословни проблеми в България ежегодно чакат на опашка за трансплантация или животоспасяваща операция. Мнозина от тях не я доживяват. Във времена, в които нищо не е сигурно и хората на първо място се интересуват от собственото си благополучие, екипът на ТВ+ застава до 4-годишната Анибел и се надява много хора също да споделят каузата.
Хиляди деца с тежки здравословни проблеми в България ежегодно чакат на опашка за трансплантация или животоспасяваща операция. Мнозина от тях не я доживяват.

Във времена, в които нищо не е сигурно и хората на първо място се интересуват от собственото си благополучие, екипът на ТВ+ застава до 4-годишната Анибел и се надява много хора също да споделят каузата.
От една година малката Анибел е на хемодиализа три пъти в седмицата. Тя може да пие само по 50 грама вода на ден, когато майка й й дава лекарства. Ани пие лекарства за високо кръвно, причинено от увредените бъбреци.
Тя има шанс да оздравее и той е трансплантация. Анибел има и донор – собствената й баба. Семейството на Анибел, обаче, няма средства да я спаси.

„Ние, хората на България, можем да спасим Анибел. Имаме сили и сърце за това!”, твърдят от телевизията. „Медиите трябва да са медиатор в обществения процес. В живота има добри и лоши истории. Какво по-хубаво, ако можем да допринесем една лоша история да стане добра”, допълват още от екипа на ТВ+.

На 24ти септември с репортаж в новините по ТВ+, телевизията официално застана зад каузата „Да спасим Анибел!”. В момента ТВ+ излъчва кратък материал, в който показва кадри от ежедневието на малката Анибел и семейството й. Малкото момиченце иска да оздравее и да порасне и ТВ+ ще се постарае да й помогне. 

Екипът на телевизионният канал призовава всички българи да помогнат на Ани, изпращайки съобщение на кратък номер 17 777 с текст: DMS Anibel или да подпомогнат семейството със средства в отворената в Първа инвестиционна банка сметка IBAN: BG19FINV91501304458500

Източник:
Росен Дуков

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.1774