Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Забавления

Вземи в gLOG
05 Октомври 10, 09:53 / Автор: PRates
Tattoo Fest 2010 – Зрелище без аналог!
Tattoos are forever...Life is not!
Ден след поредния 9-ти Tattoo Fest, тръпката от видяното още държи посетителите, които продължават да говорят за зрелищния спектакъл, организиран Inky Dragon и GORGON.

Огън, акробати, триметрови клоуни и яките бийтове на DJ Rawland, поддържаха градусът на настроение. Посетителите бяха впечатлени от аерограф шоуто на Мирчо Мирчев, който пред очите им създаваше поредния си шедьовър върху предния капак на кола. Фотоизложба и алтернативна мода, приковаха погледите на публиката, а водещият Станислав Яневски, познат ни още като Виктор Крум от филма за „Хари Потър”, раздаде много награди, както на публиката, така и на победителите в конкурсите за най-добра рисунка и татуировка в различни категории.

„Човече, тея са луди!” – продължава да е изречение на всеки, който е бил на феста и е видял „Откачалките” от "A Sangre Fria Body Art", които освен с огън възпламениха публиката със зрелище, невиждано до момената в България – люлеене, висене, танцуване на няколко метра от земята, закачени на стоманени куки! Нереалното изживяване бе изпитано и от доброволци от публиката, първа на сцената се качи младо момиче.
Отминалата събота, ще се помни още дълго, като емоция, като тръпка или като пиърсинг и татус, направени при някои от корифеите в областта, по време на Tattoo Fest 2010. Феновете на вечното изкуство от сега питат „Кога е следващият фест?” и нетърпеливо очакват информация за 10-тия юбилеен фестивал.

Tattoos are forever...Life is not!

Снимките са любезно предоставени от Петър Бегов Stand.bg.

За Контакти:

Биляна Кънчева
PRates
0888 86 80 86
8700 201

Източник: PRates Agency

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.3215