Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / PR

Вземи в gLOG
05 Октомври 10, 14:43 / Автор: M3 Communications College
Ritz-Carlton в Истанбул на крака за български световни PR награди
PR агенция на годината“ и „Най-иновативна компания на годината“ за М3 Communications Group, Inc.
Максим Бехар получи в суперлуксозния „Ритц Карлтън“ в Истанбул двата медала, присъдени на компанията му M3 Communications Group, Inc. от международното жури на Stevie Awards.

Наградите, наричани „Оскари на бизнеса“, бяха връчени на Бехар от Майкъл Галахър, председател на 45-членното международно жури, и от Таня Бекет, една от топводещите в BBC World Service.

Два пъти имената на България и на водещата PR компания предизвикаха овации в препълнената бална зала на хотела.

М3 Communications Group, Inc. бе отличена в категориите „PR агенция на годината за Европа“ и „Най-иновативна компания на годината за Европа“. Достига до финалите в категорията най-добра агенция за втори път след отличието през 2007 г.

„Тези награди показват, че нивото на българския PR бизнес е съизмеримо с това на световния“, каза Максим Бехар, управител на М3 Communications Group, Inc. „Отличието, като част от многото награди на нашата компания за 15-те години работа, е признание за усилията, които полагаме, за да развиваме бизнеса си, признание за целия екип“, допълни той.

Наградите Stevie са част от единствената глобална бизнес програма, целяща да отличи и промотира най-добрите компании и бизнес практики в света.

Членовете на борда на Stevie Awards избраха победителите сред повече от 1000 компании от над 25 страни. Предварителният процес на селекция продължи повече от 2 месеца, а в оценяването се включиха съдии от различни страни по света.

Победителите в Международните награди Stevie се състезаваха в категории, сред които „Най-добра международна компания“, „Най-добър нов продукт“ и „Най-добра програма за социална отговорност“.

Наградата си за най-иновативна компания М3 Communications Group, Inc. получи, кандидатствайки с добре познатия на обществото проект „Преоткрий София – 130 години столица“, чрез който Alpha Bank и Столична община подариха на софиянци възможността да се насладят на романтиката и архитектурата на отминалите десетилетия по повод 130-ата годишнина от обявяването на София за столица и от основаването на банката.

Максим Бехар е председател на Борда на директорите на M3 College, единственият напълно лицензиран професионален център по PR и маркетинг в България, асоцииран с престижния Manhattan Institute of Management.

За наградите на М3 Communications Group, Inc. можете да прочетете на:
http://www.stevieawards.com/pubs/iba/awards/408_2633_20485.cfm и
http://www.stevieawards.com/pubs/iba/awards/408_2633_20484.cfm.

Пълен списък с имената на всички победители в международните Stevie награди и повече информация за програмата можете да намерите на: www.stevieawards.com/iba.

Повече снимки и подробности от гала вечерята в Истанбул:

http://www.facebook.com/album.php?aid=237866&id=720047876&ref=mf

Източник:
M3 Communications College

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5708