СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

05 Октомври 10, 20:46 / Автор: Елос лазерен център
Елос лазерен център отвори врати
Със стилно парти официално отвори врати най-новият център за красота Елос. “Вашата красота е наша грижа” е мотото на Елос лазерен център. “Ние правим всичко в името на това нашите клиенти да останат доволни от резултатите. Затова сме договорили съзвездие от български и чужди специалисти да ни гостуват, за да можем да задоволим специфичните нужди на клиентите ни,” каза един от собствениците на центъра Симеон Денков.
Със стилно парти официално отвори врати най-новият център за красота Елос. Гости и журналисти присъстваха на демонстрации на топ процедурите на есента – стягане на кожата на лицето и така наречената неоперативна липосукция.

Приятната и ведра обстановка в Елос лазерен центъра посрещна гостите. През целия ден те имаха възможността да изпробват качеството на апаратите, които са последно поколение в света на лазерните технологии и грижата за тялото. Това, с което Елос лазерен център се отличава са специалистите, които работят там. Всички те са лекари с дългогодишен стаж в областта на естетичната медицина.

Последният писък в модата е третирането на целулит и моделиране на тялото посредством кавитация. Това е процес, който се предизвиква чрез ултразвук в течностите на тъканите. Методът използва контролирани високочестотни вълни, генериращи микромехурчета. Тези мехурчета се спукват поради промените в налягането и мастните клетки в третираните зони се разрушават. Тези мастни клетки се превръщат в течна субстанция, тя отива в черния дроб, където се преработва до водни съставки и се извежда от организма чрез лимфната и отделителната система. Намаляването на теглото посредством кавитация е ефективен медицински метод за премахване на мастните депа без хирургическа намеса. Възможно е с една процедура да се редуцират до 2 см от обема на тялото.

В основата на процедурата за стягане кожата на лицето стои биополярната радио честота, която прониква дълбоко в кожата, затопля тъканите и стимулира фибробластите (клетките, които съставят дермиса и са производственото звено за еластин и колаген). Отделеният колаген узрява, образува здрава колагенова мрежа и така създава условия за изпъване кожата на лицето и изглаждане на финните бръчки. Комбинацията със светлинни вълни, които заглаждат повърхностния слой на кожата, води до ефект на стегната, здрава и млада кожа. Самата процедура е подходяща за третиране както на лице,така и на други области на тялото, напр. отпуснат корем и бедра.

Елос лазерен център се намира на тихата и спокойна улица “Гургулят”, в централната част на София. Там се предлагат едни от водещите процедури, извършвани с най-новото поколение лазери, залагащи на “елос” технологията. Сред тях са подмладяване и стягане на кожата на лицето, трайно обезкосмяване, дори на кожа с тен или по-светли косми, третиране на целулит и моделиране на тялото, диамантено микродермабразио, поставяне на ботокс и филъри, лечение на акне, химичен пилинг и др.

Източник: Елос лазерен център