Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Предприемачество

Вземи в gLOG
11 Октомври 10, 15:24 / Автор: Център за предприемачество и управленско развитие (CEED)
Top Class търси новите лидери в България!
Искате да бъдете лидер на работното място или бързо да развиете своята компания? Включете се в програмата Top Class – международна мрежа за менторство и обмен на опит.
Искате да бъдете лидер на работното място или бързо да развиете своята компания? Включете се в програмата Top Class – международна мрежа за менторство и обмен на опит.

“Вярвам в идеята, че “с какъвто се събереш, такъв ставаш” и че предприемачеството се гради от общество от хора с близки виждания, а не от отделни единици. Успях да разгледам някои от процесите във фирмата в която работя от по-различен ъгъл, което спомогна за ежедневната ми работа. Вникнах в проблематиката на други индустрии, които познавам по-слабо и така разширих кръгозора си за различни бизнес възможности.” Валентин Дойчинов, мениджър проекти в Global Wind Power.

Кой може да участва?

Предприемачи и млади мениджъри, които отговарят на следните критерии:
• Мотивирани и с интересни бизнес идеи;
• Желание да обменят опит;
• С желание да разширят своята мрежата от контакти. 

“Top Class ми даде най-доброто, което може да има един млад предприемач - прекрасни контакти, възможност за пряко общуване и достъп до ментори, които могат да те насочат и подкрепят в развитието ти. По този начин, за една година аз се развих комплексно и организацията ми спечели от това! Благодаря на CEED и Top Class за приятелството и подкрепата, от които всеки млад предприемач има нужда.” Теодор Василев “НЧ Бъдеще сега”.

В рамките на тази програма, подбрани амбициозни предприемачи и мениджъри получават възможност да се запознаят с известни бизнес личности – мениджъри и собственици на компании - които в качеството си на ментори предоставят своите опит и съвети.

Какво постигнахме за тези изминали 3 години? Екипът на CEED създаде общество от прогресивни бизнес личности, които несъмнено са лидери на своите екипи!

За допълнителна информация и записване:

Димитрина Скаргил
CEED България
www.ceed.bg
Мобилен: +(359) 886 902 548

Източник: Център за предприемачество и управленско развитие (CEED)

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.1463