Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Здравеопазване

Вземи в gLOG
12 Октомври 10, 17:42 / Автор: PRoWay Communications Agency
Прозрачността е добрата практика, която е в основата на успешния фармацевтичен бизнес
На пресконференция днес част от лекторите на предстоящия форум MySuccess "Добрите практики от българския бизнес в областта на фармацията" представиха темите и проблемите, които ще бъдат обсъждани на 26 октомври в София.
12.10.2010 г., София. Успешният фармацевтичен бизнес се основава върху прозрачност на управлението, иновациите и отговорния мениджмънт. Около тези успешни практики се обединиха водещите лектори на предстоящия Форум MySuccess.bg в областта на фармацията, които представиха днес на среща с медиите най-важните и актуални за тях въпроси от фармацевтичния бизнес.
 
Своето виждане за проблемите и развитието на сектора представиха д-р Методия Чадиковски, Генерален мениджър на Рош България ЕООД, г-н Огнян Донев, Изпълнителен директор на Софарма АД, и г-н Иван Здравков, Изпълнителен директор на Стинг АД.
 
„По време на Форум MySuccess Рош България ще представи успешните маркетингови и иновативни практики на компанията” обяви д-р Чадиковски. „Ние полагаме изключителни усилия да осигурим възможността нашата компания да провежда повече клинични проучвания на свои лекарства в България, да работим активно с българските лекари и да спасяваме повече човешки животи”, допълни той.
 
„Един от начините за въвеждането на повече добри практики във фармацевтичния бизнес е именно като ограничим до минимум прилагането на лоши практики” заяви Огнян Донев. Според него прозрачността в управлението и отговорния мениджмънт са пътя, по който трябва да се развива бизнеса.
 
Иван Здравков обеща да представи формулата на успеха на Стинг за последните 18 години по време на Форума “MySuccess in Pharmacy” и сподели, че компанията дължи своите лидерски позиции на доброто партньорство, както с фармацевтичните производители, така и с аптеките и дистрибуторите.
 
По време на предстоящият Бизнес Форум ще бъдат представени и добрите и успешни бизнес практики в сектора и от ръководството на Либра ЕАД, и дискусии със Сервие Медикъл, ГлаксоСмитКлайн и др.
 
С голямо внимание участниците във Форума очакват и дискусиите относно новата здравна стратегия на българското правителство, както и политиките на държавната администрация за фармацевтичния сектор.
 
 
За Форум MySuccess на тема: "Добрите практики от българския бизнес в областта на фармацията"
 
Целта на събитието, организирано от списание ENTERPRISE, е да срещне представителите на фармацевтичния бизнес в България с успешните бизнес практики на водещи компании от сектора като Софарма, Рош България, ГлаксоСмитКлайн, Сервие Медикал, Пфайзер България, Софарма Трейдинг, Стинг и Либра.
 
Събитието ще се проведе на 26 октомври 2010 година (вторник) в Кемпински Хотел Зографски.
 
Организаторите ще покажат различните гледни точки на участниците във фармацевтичния бизнес. Форумът е към представители на фармацевтичния бизнес, вериги аптеки и медицински центрове, и партньори, които имат желание да работят с големите компании в сектора.
 
Лектори на събитието са:
 
Огнян Донев, Изпълнителен Директор на Софарма АД
Д-р Методия Чадиковски, Генерален мениджър на Рош България ЕООД
Д-р Кунчо Трифонов, Регионален мениджър, анализаторска компания за фармацевтичния пазар IMS Health
Иван Здравков, Изпълнителен Директор на Стинг АД
Д-р Диана Милушева, Директор Доставки Либра ЕАД
Д-р Явор Янкулов, преподавател в УНСС, Мениджър обучения в E-training.bg
 
За участниците е предвидена и специална “networking” сесия – предварително организирани срещи с участниците и лекторите във Форума, като всеки регистрирал се делегат ще получи оторизиран достъп до базата данни с гостите на събитието.
 
Посетете интернет страницата на събитието: http://pharmacy.mysuccess.bg/
 
Събитието се организира с подкрепата на Булвария, TBI Rent, Рош България, Стинг АД, Либра ЕАД и Майкрософт България.
 
Медийни партньори: Dariknews, Jobs.bg, Human Capital, EventBox.bg, econ.bg, puls.bg, profit.bg, moitepari.bg.
 
 
За допълнителна информация:
 
Стоян А. Стоянов
 
PR Мениджър
PRoWay Communications Agency
 
Моб. тел.: + 359 (888) 889 811
E-mail: stoyanov@proway.bg

Източник: Списание ENTERPRISE

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4674