Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
13 Октомври 10, 20:21 / Автор: „Телеком Бизнес Солюшънс“ ЕООД
Mobile Video Patroller™ предизвика изключителен интерес на CeBIT Bilisim 2010
„Телеком Бизнес Солюшънс“ ЕООД направи успешна Европейска премиера на Mobile Video Patroller™ по време на международното изложение CeBIT Bilisim Eurasia.
По време на изложението TBS представи продукти и цялостни решения в областта на мобилното видеонаблюдение и сигурността, както и уникалния по рода си Mobile Video Patroller™ (MVP). Продукта предизвика огромен интерес както сред посетителите на изложението, така и сред представители на полицията и службите за сигурност на страните от региона, поканени специално да се запознаят с технологията. Демонстрациите на MVP се радваха на изключителен интерес, а самия продукт получи висока оценка, както от професионалистите в сферата на сигурността така и от представителите на множество регионални и световни компании.

„Участието ни на CeBIT Bilisim бе от изключително значение, поради две основни причини - от една страна заради директния контакт с крайните потребители, а от друга - заради стратегическите контакти, които установихме, както с потенциални партньори, така и с представители на публичния сектор и органите на реда в региона.“, заяви Стефан Гълъбов, Управител на „Телеком Бизнес Солюшънс“ ЕООД

Зa повече информация – www.tbs.bg

Източник:
www.tbs.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

22.4834