Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Изкуство

Вземи в gLOG
15 Октомври 10, 01:38 / Автор: Творческа къща „Вижън Арт”
ТВОРЧЕСКИ ПОРТРЕТ НА МИЛЕНА ЯЛНЪЗОВА
На 15.10.2010 г. от 18:00 ч. в Арт клуб „Vision hall” във Варна ще се представи творческият портрет на Милена Парушева Тунчева – Ялнъзова. Събитието се организира от Творческата къща към Агенция за социално развитие „Вижън”. Станалите вече традиция поредици от представяния на творчески портрети се организират от 2008 год., а самата творческа къща има вече близо 15 годишна история. Целта им е да се покаже многостранната физиономия на хората на изкуството, както на творците от различните студия към Творческа къща „Вижън Арт”, така и на вече утвърдени имена от град Варна и страната.
Творецът, който предстои да бъде представен пред обичащите изкуството е Милена Ялнъзова – един разнороден талант на Творческа къща „Вижън Арт”. Освен, че е от самото начало на творческата къща, тя също така участва и в почти всички клубове и студия: Фото и Видео; Изобразително изкуство, Иконопис и Стъклопис; Батика – рисуване върху плат и коприна; Готварство; Литература, Слово и Журналистика; Музика; Компютри и Английски език.

На събитието освен изложените нейни творби на изкуството – икони, сувенири, картини и др., ще бъдат прожектирани три късометражни филма изработени от авторката, показващи нейния живот и разнообразното й творчество. Част от изненадите на творческата вечер включват приветствия на гостите към Милена, нейни музикални изпълнения и още много интересни неща... – за любителите на изкуството!

За Контакти:http://vision-bg.com

Източник:
http://vision-bg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.7393