Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Банки и финанси

Вземи в gLOG
19 Октомври 10, 16:12 / Автор: "Делтасток" АД
„Делтасток“ добавя „Citibank“ като доставчик на ликвидност в своя ECN/STP модул
Клиентите на „Делтасток“ вече имат възможност през една сметка да търгуват с „CitiFX Pro”, „Deutsche Bank”, „FXCM”, „Interactive Brokers” и „Делтасток“ в ECN/STP модула на компанията
Делтасток обявява, че добавя „CitiFX Pro” (подразделение за „retail forex" на “Citibank”) като доставчик на ликвидност в своя ECN/STP модул. Така клиентите на „Делтасток“ вече могат през една сметка в платформата Delta Trading да търгуват при пълна прозрачност с пет от най-големите и добре познати компании на форекс пазара - „CitiFX Pro”, „Deutsche Bank”, „FXCM”, „Interactive Brokers” и „Делтасток“. С добавянето на Citibank като партньор и доставчик на ликвидност се повишава конкуренцията между цитираните компании, което предоставя безпрецедентни възможности за клиентите на „Делтасток“ да търгуват при условия достъпни досега само за банките на междубанков пазар. Търгуващите могат сами да избират с кой доставчик на ликвидност да търгуват или да изберат пълната дълбочина на пазара, при който всяка поръчка автоматично се изпълнява на първата възможна най-добра цена, котирана от различните доставчици и в последствие да проследят при кого е била изпълнена тя.

Уникално за форекс ECN/STP модула на „Делтасток” е интегрирането му в онлайн платформата за търговия Delta Trading™, което позволява на клиентите да търгуват, както с фиксирани, така и с променливи спредове само от една сметка. По този начин те получават по-голяма свобода в своята търговия, като дори могат да отворят позиция с пускане на поръчка при фиксиран спред и по-късно да затворят същата позиция през ECN/STP (Level 2) модула на Delta Trading™ при спредове от 0.1 пипса, както и обратното.

Повече информация за възможностите за ECN/STP (Level 2) модула на “Делтасток” може да намерите на: 

http://www.deltastock.com/bulgaria/platforms/level2.asp

Информация за „Делтасток“ АД:

“Делтасток“ АД е основана през 1998 г. и предлага на своите клиенти широка гама професионални инвестиционни продукти и услуги. Компанията притежава пълен лиценз от Комисията за финансов надзор (КФН) и е вписана в регистъра на финансовите институции към Българската народна банка (БНБ). “Делтасток“ АД чието седалище е в София, оперира чрез регулирани по MiFID (Директива на ЕС 2004/39/EC) клонове в Лондон, Мадрид и Букурещ, като има клиенти от над 90 страни.
За повече информация относно „Делтасток“ АД, моля посетете сайта: www.deltastock.bg.

За Контакти:

ИП „Делтасток“ АД
Име: Росица Иванова
E-mail: r.ivanova@deltastock.com
Тел: + 359 2 811 50 50

Източник:
www.deltastock.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.8847