Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
19 Октомври 10, 19:24 / Автор: Милена Атанасова
За пръв път българин ще се яви на световно първенство по SPA масаж
На 21 октомври, в Москва, ще се проведе финалът на IV-тия Международен шампионат по SPA масаж

19 Октомври 2010 г. – София

Нашият сънародник Иван Николов – SPA мениджър на хотел “Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт” – Банско, който стана победител на последния национален конкурс по SPA масаж в България, проведен в рамките на изложението Arena Professional Trade през април тази година, бе избран да участва в международния шампионат по SPA масаж в Москва. Тук г-н Николов бе наречен Mr. Magic Hands, защото демонстрира уникални техники и похвати с релаксиращ Nirvana SPA масаж. В Москва, той ще се представи с подобрена версия на същите техники в рамките на волната програма на шампионата.

Световното първенство ще се проведе в рамките на изложението InterCHARM в руската столица, в периода 20-23 октомври и един от неговите организатори е списание Les Nouvelles Esthetiques, партньор изложението Arena Professional – София и на единственото българско B2B издание в сферата на бюти индустрията – Arena of beauty.

Наравно със световноизвестни експерти от Германия, Белгия, Италия, Франция и Русия, за трети път на финала в другиден ще журира и д-р Пламен Труканов – SPA консултант на Arena Professional и собственик на Esthetique Wellness Clubs.

Иван Николов бе избран да замине на международния шампионат от организаторите на изложението Arena Professional и на българския конкурс по SPA масаж - “Аск Реклама и ПР Обслужване”, както и от самия г-н Пламен Труканов – почетен член на журито и в българския конкурс. Г-н Николов заминава за Москва с подкрепата на хотел “Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт” – Банско, които са изключително горди с постиженията на своя служител и признателни за неговия професионализъм.

В периода 6-8 ноември очаквайте есенното издание на Arena Professional. По традиция то ще се състои в Интер Експо Център – София и в него ще участват производители и вносители на козметика, козметично и фризьорско оборудване, SPA решения, фитнес уреди, хранителни добавки и всички други услуги, материали и аксесоари за красота и здраве.

В конферентната част на изложението ще се проведе Втората национална конференция по въпросите, вълнуващи собствениците на салони за красота и SPA центрове, организирана от Асоциация на Малките и Средни Предприятия от Индустрията за Красота и Здраве (АМСПИКЗ). За всички лекари, дерматолози, козметолози, пластични и естетични хирурзи ще има специален научно-практически семинар на тема: „Биоревитализатор или филър? Нови препарати на основа на хиалуроновата киселина: подходи, алтернативи и перспективи. За първи път в България: естери на хиалуроновата киселина!” Приложено ще видите кратка програма за двете събития.

За повече информация:

Милена Атанасова
0897 919 101
0888 362 252

Източник: 
Милена Атанасова


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.9339