Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
21 Октомври 10, 21:36 / Автор: Interimage PR and Special Events Agency
Beefeater London Dress Code 90’s в София на 13 ноември
На 13 ноември в галерия Индустриална, ул. Индустриална 11 (бившия Хладилен завод до Сточна гара) ще се случи четвъртото събитие от културната програма на Beefeater - London Dress Code. Този път ревюто-пърформанс се разработва за Beefeater от дизайнерите на Ham&Eggs - Александър Гергинов и tochka - Антония Пашова.
На 13 ноември в галерия Индустриална, ул. Индустриална 11 (бившия Хладилен завод до Сточна гара) ще се случи четвъртото събитие от културната програма на Beefeater - London Dress Code.

Самоуверено и суетно, десетилетието на 90-те ще запомним в модата и музиката с появата на супермоделите, бума на момичешките и момчешките музикални групи и разбира се brit pop течението. Това е достатъчно, за да провокира интереса към събитието, което ще мине под мотото ME MYSELF AND I.

Този път ревюто-пърформанс се разработва за Beefeater от дизайнерите на Ham&Eggs - Александър Гергинов и tochka - Антония Пашова.
Колекцията за ревюто на London Dress Code 90’s ще включва черни over size костюми, плътни дамски гащеризони, класически дънки с прави крачоли, широки пуловери, черни чорапи над коляното и всичко това в комбинация с черна дантела, едро шотландско каре и цветен латекс. В модния пърформанс ще видим ключови образи като: фаталната жена, нейните проявления като жената-котка и еманципираната жена и мъжът от 90-те – силен, но романтичен и разбира се, boy band момчето.

Лондон през 90-те

В Лондон през 90-те индивидуализмът се отразява на външния вид, както на известни личности, така и на обикновените хора. За първи път street модата започва откровено да влияе на висшата мода.
Ключови лондонски дизайнери през десетилетието са Vivian Westwood, John Galiano и Аlexander McQueen. Появяват се топ моделите, красавици с огромни хонорари, които се превръщат в икони на времето – сред успешните английски модели от десетилетието са Кейт Мос и Наоми Кембъл.

Популярните английски boy bands и girl bands като Take That, East 17 и Spice Girls се появяват през 90-те. В същото време възниква и brit pop течението с Oasis, Pulp, Blur, Travis, The Verve, които имат огромно влияние върху културата на улицата в Лондон. Пак тогава се появяват и първите електронни рок групи като Prodigy и Chemical Brothers.
Соло изпълнителите като Annie Lennox, Elton John се превръщат в икони на десетилетието и успяват да ангажират аудиториите не просто музикално, но и като поведение, философия и съответно външен вид.

Бележки:

За London Dress Code

London Dress Code: е културна програма, стремяща се да пресъздаде на живо вдъхновяващия дух на Лондон чрез иновативни и запомнящи се събития на марката Beefeater. Програмата за развитие на млади български творци планира да проследи тенденциите от последните няколко десетилетия, а именно 60-те, 70-те, 80-те, 90-те години и днес.
Колекцията, посветена на 90-те, е дело на Ham&Eggs и tochka.
Ham&Eggs: Александър Гергинов – дизайнер и Кристина Николова – PR. Дрехите на марката са комфортни, създадени специално за младите хора, които пътуват и са отворени към света.

Tochka: Антония Пашова – дизайнер. Антония Пашова развива модния лейбъл tochka от 2006 година. Дрехите на марката се отличават със смел дизайн, фини линии, ползването на естествени материи и ръчно изработени детайли.

http://www.tochkadesign.com/

За Beefeater Gin: http://www.beefeatergin.com
Beefeater е No. 1 премиум марка джин с реализирани годишни продажби от близо 22 милиона литра в над 100 страни. Дестилерията на Beefeater се намира в лондонския квартал Кенингтън. За девет години Beefeater Gin печели вече шест пъти престижната награда Greenall Тrophy за най-добър джин (за 1999, 2002, 2003, 2004, 2007 и 2008 г.)

За Beefeater 24: http://www.beefeater24.com
През 2008 г. майстор-дестилаторът на Beefeater представи на пазара новия суперпремиум джин – Beefeater 24, който спечели награда за най-добър джин в света за 2009 г.

За Контакти:

Victoria Ivanova
PR & Media relations Manager
INTERIMAGE
94 Dimitar Hadjikotsev Str., floor 4, flat 8, 1421 Sofia, Bulgaria
Tel./Fax: (+359-2) 865-05-86

Източник: Interimage PR and Special Events Agency

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.2072