Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
23 Октомври 10, 11:44 / Автор: Виа Експо
Международни специализирани еко събития в България през 2011
КАЛЕНДАР НА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ. Виа Експо е организатор на международни специализирани изложби, конференции и семинари. От 2004 организираме международният Конгрес и изложба за енергийна ефективност /ЕЕ/ и възобновяеми енергийни източници /ВЕИ/. През 2010 за първи път се организира Mеждународен Еко форум „Опазване на планетата˝ (SAVE the Planet) - управлението на отпадъците, рециклиране, почви, въздух, околна среда. Изпращаме ви информация за предстоящите издания на събитията през 2011.
7-ми международен конгрес и изложба за енергийна ефективност /ЕЕ/ и възобновяеми енергийни източници /ВЕИ/ за Югоизточна Европа

13-15 Април 2011, София, Интер Експо Център. Организатор: Виа Експо

http://www.viaexpo.com/index.php?option=com_content&view=article&id=30&Itemid=40&lang=bg

Зелените технологии имат ключово значение за постигане на устойчивото развитие за региона на Югоизточна Европа в екологичен и икономически аспект. 7-мото издание на конгреса и изложбата за ЕЕ & ВЕИ ще се проведе в периода 13-15 април 2011, в София с подкрепата на Министерството на околната среда и водите, Столична община и Агенцията по енергийна ефективност.

Участниците ще научат за последните тенденции, ще получат експертни анализи и прогнози по темите: технологии за производство на соларна, вятърна, хидро-, геотермална и биоенергия, енергия от отпадъци; технологии за интелигентни мрежи; електрически превозни средства; енергийно ефективни решения; финансиране и инвестиции; пасивни къщи и др.

Представители на институции и държавната администрация ще участват на форума, както и мениджъри, инвеститори, експерти от секторите:

• ВЕИ и ЕЕ, Енергетика
• Финанси и инвестиции
• Строителство и архитектура
• Екология, води, отпадъци
• Транспорт и горива
• Машиностроене, електроника и автоматизация
• Хранително-вкусова промишленост, Туризъм, Селско стопанство и др.
6 месеца преди събитието голяма част от изложбената площ е вече резервирана за групови участия от Австрия, Испания, Китай, САЩ, Словения, Чехия и Финландия. Сред първите компании, които заявиха участие, са Fronius, Global Wind Power, Enercon, Интелстав, Лонгман и Електро-Соларни Системи.

Организатор: Виа Експо, тел. 032/960012, 945459, office@viaexpo.com; www.viaexpo.com

***

Mеждународен Еко форум „Опазване на планетата˝ (SAVE the Planet) - управлението на отпадъците, рециклиране, почви, въздух, околна среда.


13-15 април 2011, София, Интер Експо Център. Организатор: Виа Експо

http://www.viaexpo.com/index.php?option=com_content&view=article&id=111&Itemid=143&lang=bg

Виа Експо организира международния b2b форум „Save the Planet”, който включва конференция и изложба – място за обмен на идеи и иновативни практики в областта на управлението на отпадъците, рециклиране, почви, въздух, околна среда.

Събитието цели да се стимулират инвестициите в региона на Югоизточна Европа и да се създадат условия за осъществяване на бизнес контакти между специалисти, инвеститори, производители и институции.

През 2011 г. Холандия ще бъде стратегически партньор на събитието. То ще се проведе с институционалната подкрепа на Министерството на околната среда и водите и Столична община.

За първи път Виа Експо като участник в престижното международно изложение IFAT ENTSORGA'10 в Мюнхен промотира директно “Save the Planet” пред браншови асоциации, камари и водещи фирми.

6 месеца преди началото на изложбата има заявени групови участия от Австрия, Чехия, Финландия, Словения и САЩ. Интерес проявяват компании, работещи в областите: управление на отпадъците, тяхното третиране, рециклиране, машини, съоръжения и услуги в сферата на опазването на околната среда.

В конференцията през 2010 участваха 38 лектори от 11 държави и 228 слушатели. Програмата за 2011 г. ще обхване теми, свързани с отпадъците и тяхното рециклиране, производството на енергия от отпадъци, биогаз, биомаса, отпадъчни води и др.

Организатор: Виа Експо ООД, office@viaexpo.com; http://www.viaexpo.com/

За Контакти:

Виа Експо ООД, office@viaexpo.com; http://www.viaexpo.com/

Източник:
http://www.viaexpo.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.1839