Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

25 Октомври 10, 10:06 / Автор: Фондация „Деца на Света”
СИМОРОН - практическа психология от най-новото, пето поколение - за първи път в България тази седмица!
Тази седмица, на фона на традиционните и доскучалите на повечето от нас обичайни български проблеми, предстоят две събития в полето на практическата психология в София и страната, които надяваме се, че могат да се разглеждат като лъч светлина (симоронски лъч) в тунела на малко посивялото ни ежедневие.
СИМОРОН - практическа психология от най-новото, пето поколение

- за първи път в България тази седмица!

Тази седмица, на фона на традиционните и доскучалите на повечето от нас обичайни български проблеми, предстоят две събития в полето на практическата психология в София и страната, които надяваме се, че могат да се разглеждат като лъч светлина (симоронски лъч) в тунела на малко посивялото ни ежедневие.

1. На 26 октомври 2010г. (вторник), от 18.30 часа в книжарница „Пингвините” в подлеза на Ректората на СУ ”Св. Климент Охридски” ще се състои представяне на книгата „Симоронски лъч” – първа от поредица книги за една от най-известните съвременни, но и донякъде забулена в тайнственост школа по практическа психология – Симорон. Присъстващите на това събитие, които желаят да се запишат за участие в следващото – семинара, ще имат възможност да го направят, при това с отстъпка.

2. На 30 и 31 октомври 2010 г. (събота и неделя) в София, в х-л „Плиска” ще се състои за първи път в България и на Балканите, дългоочаквания интензивен практически психотренинг по Симорон, воден лично от неговите създатели - Петра и Петр Бурлан.

Какво е Симорон ?

За разлика от станалите популярни у нас през последните години такива направления в практическата психология като тези на Кехоу, психоанализа, психодрама, НЛП, де Боно, трансърфинг, ТЕС и др. под., които са съответно нулево, първо, трето и четвърто поколение в приложната психология, то Симорон е школа от пето поколение, това на конструктивистките и позитивни подходи, които са психологичните школи на 21 век.

Това, което прави системата Симорон уникална и различна от най-често срещаните практики за самопознание и развитие и за справяне с проблемите в живота, е че усвояващият я човек може за кратко време,с малък разход на енергия и по един приятен начин да възстанови и разгърне своя природен потенциал. Тя съчетава по присъщ само на нея начин, изключителна ефективност, от една страна, с лекота и забавност, от друга. Казано с две думи, Симорон позволява да разглеждаме проблемите, емоциите, поведението, психиката, личността си като конструкти, които по подобие на фигурки от „Лего” можем по лесен и забавен начин да разглобяваме и отново да сглобяваме по друг, желан от нас начин. Така ние се превръщаме от пионки и марионетки в автори на своя собствен живот.

Основен организатор на тези събития е фондация „Деца на Света”, а нейни партньори са Институт Ре-Генезис за позитивна и конструктивна психология и посолството на Украйна в България.

Бихме се радвали, ако Вашата медия допринесе по подходящ за нея начин за представянето на двете събития и за популяризирането и утвърждаването на тази принципиално нова психологична школа, даваща възможност на хората за бързо възстановяване, разгръщане и оползотворяване на своите, често неподозирани и загърбени от тях вътрешни ресурси и външни възможности.

Повече подробности за Симорон и нейните филиали по света, както и за двете събития през тази седмица в София, может да намерите в сайта www.simoron.eu.

За допълнителна информация за събитията, за Симорон и контакти с нас можете да използвате стац.тел.: 9898945, моб.тел.: 0889443691, е-мейл: simoron_bg@abv.bg

За Контакти:

стац.тел.: 9898945,
моб.тел.: 0889443691,
е-мейл: simoron_bg@abv.bg

Източник:
www.simoron.eu

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4864