Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Благотворителност

Вземи в gLOG
27 Октомври 10, 16:25 / Автор: Арт клуб „Вижън хол”
Благотворителна инициатива за събиране на средства за специализиран транспорт стартира във Варна
С изложба, посветена на Деня на народните будители – 1 ноември, стартира инициативата на Агенция за социално развитие „Вижън” за събирането на средства за закупуването на специализиран транспорт за децата, учащи в общообразователни училища и на които Агенция „Вижън” предоставя услугата социален асистент. Откриването на изложбата ще е на 28 октомври 2010 г., от 18:00 ч. в Арт клуб „Вижън хол” във Варна и ще остане там до 15 ноември 2010 г.
25 акварелни творби ще бъдат представени от прочутият варненски художник Петър Петров, а част от средствата, които ще бъдат събрани, ще се предоставят за закупуването на специализиран транспорт за децата от Детски център „Вижън Джуниър”.

Детски център „Вижън Джуниър” осигурява, единствено в България, услугата Социален асистент и Личен асистент за деца със специални образователни потребности, учещи при интегрирани условия в масовите детски градини и училища в град Варна. В рамките на тази своя дейност центъра осигурява подкрепа на 120 деца и техните семейства. Центърът предоставя възможности за подкрепа на деца и във времето за извънучилищна дейност и подготовка. Така работата с децата се разширява и допълва. Освен в училище те имат възможност и за следучилищна програма. С това условията за повишена социална активност, нови социални контакти, усвояване на нови знания и умения са значително подобрени и правят интеграционния процес много по-ефективен и успешен. Единственото, от което тези деца се нуждаят за подобряването на техните условия и за развитието им в социалната среда е закупуването на специализиран транспорт.

Освен в Арт клуб „Вижън хол”, творбите на Петър Петров ще бъдат представени и в уеб сайта на Агенцията за социално развитие „Вижън” - http://vision-bg.com.

Очакваме Ви на откриването на изложбата на 28 октомври 2010 г. от 18:00 ч. в Арт клуб „Вижън хол” във Варна.

За Контакти:http://vision-bg.com

Източник:
http://vision-bg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1626