Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Търговия

Вземи в gLOG
27 Октомври 10, 21:27 / Автор: Kolektiva.bg
Ексклузивно! Само от kolektiva.bg – билети за „Киномания 2010“ по 5 лв.
Билети за 7 филма от програмата на „Киномания 2010“ ще се продават 7 дни от kolektiva.bg
Билети по 5 лв. вместо за 10 лв. за откриващия филм на „Киномания 2010“ „Конфуций“ с участието на Чоу Юн Фат и за още завладяващи 6 филма ще се продават от kolektiva.bg от днес до 3 ноември.

Ексклузивно всеки ден на www.kolektiva.bg ще се продават билети за най-добрите места в зала 1 на Националния дворец на културата. Билетите ще са и за най-добрите филмови произведения, които ще могат да се гледат само в 24-тото издание на киномаратона. Филмовият фестивал стартира на 12 ноември в 19 ч. с описваната от критиците като мащабен биографичен исторически епос драма на Мей Хъ „Конфуций“.

На www.kolektiva.bg ценителите на седмото изкуство ще могат да намерят билети за творби, които могат да бъдат видени на голям екран само на Световната кинопанорама. Това са две от лентите в програмата „Азиатско кино“ и част от ретроспекцията на Акира Куросава - „Размирие“ и „Кагемуша“. Зрителите ще могат да вземат ваучери за билети и за „Ондин“ на Нийл Джордън с участието на Колин Фарел, за „Границите на контрола“ на режисьора Джим Джармуш, за лентата, която разкрива историята на двамата братя планинари Рейнолд и Гюнтер Меснер в „Нанга Парбат“ и за „Шпионска история от Студената война“.

За kolektiva.bg

Kolektiva.bg e сайт за електронна търговия в сферата на услугите и част от европейския лидер Rebate Networks. Онлайн търговията в сферата на услугите е най-бързо развиващият се онлайн бизнес в света. Бизнес моделът е основан на възможността от висока отстъпка за определен продукт, стока или услуга да се възползват потребители, които са го закупили заедно на предлаганата от предприемача цена..
Kolektiva.bg осигурява достъп до изключителни оферти за най-добрите места за хранене, спорт, пазаруване, приключения и отдих. Сайтът предлага отстъпки от 50 до 90 % за най-добрите спа центрове, ресторанти и бутици. Всеки ден се представя по една нова оферта от един от старателно подбрани местни предприемачи. От студиа за йога и пилатес до сладкарници и модни магазини в града.

За Контакти:

Alexandrina Alexandrova 0898 449061

Източник:
www.kolektiva.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1175