Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Забавления

Вземи в gLOG
28 Октомври 10, 22:57 / Автор: PR Agency Anettevents
Хелоуин Парти за всички малчугани
Хелоуин е празник, който е най-популярен в Ирландия, от където всъщност произлиза. Келтите са празнували Хелоуин под името Соуън, което означава „Край на лятото” и отбелязва началото на тъмния сезон (келтите деляли годината на два сезона – светъл, т.е. летен и тъмен – зимен). Това е бил пастирски и земеделски празник на огъня, който започвал през нощта. През 835г. Папа Грегорий IV въвел първи ноември като дата на Вси Светии или празникът на Всях Святих . Тъй като Соуън традиционно се падала в нощта преди Всях Святих, тя станала известна като Навечерието на Всях Святих или Хелоуин.
Въпреки че Хелуин не е православен празник и честването му в България е съвсем съвременна традиция , не можем да отречем, че малчуганите го чакат с огромно нетърпение. Лакомства и карнавални костюми - какъв по-добър повод да прекараме малко време с децата си.

За да зарадва най-малките си приятели, екипът на Toy Town реши да им организира истинско тържество с костюми, както си му е редът.

Организаторите са помислили за всичко, за да зарадват малчуганите. Аниматор ще се погрижи за доброто настроение и веселието на малки и големи. А тези, които желаят, ще получат и забавни и весели рисунки по лицата си, които ще превърнат малчуганите в истински Хелуин герои. По време на веселбата ще бъде организиран и конкурс за най-артистично облечено момче и момиче, като победителите ще получат забавни награди. Организаторите уточняват, че костюмите могат да бъдат както закупени, така и ушити собственоръчно – важното е да е вложен много ентусиазъм при подготовката им. Освен всички забавления, Toy Town са приготвили и много лакомства за всички деца.

Партито за Хелоуин е напълно безплатно и организаторите правят всичко това, за да донесат много забавление и добро настроение на малките пакостници.

Всички деца и техните родители са добре дошли на празненството на 31 октомври от 16:00 часа в магазин Toy Town – сега вече на нов адрес: гр. Варна, ул. „Шипка” 4 – много по-голям, по-просторен и по-атрактивен.

За Контакти: Anettevents Ltd.

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1244