Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
01 Ноември 10, 12:01 / Автор: AMI Communications
НР осъвременява серията Mini с нови цветове и подобрен дизайн
София, 01.11.2010 г. – НР обнови своята серия Mini с четири модела в различни цветове и с подобрен дизайн. Компанията представи и нов ноутбук, предназначен за крайни потребители - HP G72, който предлага отлична производителност на достъпна цена. Моделите НР Mini 210 и НР G 72 предлагат разнообразие от цветове и функции и съчетават стил и удобство, без това да намалява тяхната функционалност.
Компанията представи и нов 17-инчов мобилен компютър от серията G

София, 01.11.2010 г. – НР обнови своята серия Mini с четири модела в различни цветове и с подобрен дизайн. Компанията представи и нов ноутбук, предназначен за крайни потребители - HP G72, който предлага отлична производителност на достъпна цена. Моделите НР Mini 210 и НР G 72 предлагат разнообразие от цветове и функции и съчетават стил и удобство, без това да намалява тяхната функционалност.

Нови цветове и подобрен дизайн на серията HP Mini 210
Новите модели от серията HP Mini 210 са създадени, за да осигурят на потребителите приятно технологично изживяване с усъвършенстван и отличаващ се външен вид. Всеки нетбук от обновената серия HP Mini 210 e достъпен технологичен аксесоар с нов тънък и стилен дизайн в богата гама от цветове, който дава възможност за целодневна употреба.

НР Mini 210 е създаден за хора, които обичат да сърфират в мрежата, да слушат музика и да поддържат постоянен контакт със своите приятели, семейство или да търсят актуална информация в забързаното всекидневие. Нетбукът е оборудван с вграден WLAN(1), Wi-Fi, уебкамера, микрофон и клавиатура от „островен тип”, която отговаря на 93% от големината на стандартния размер. Мобилният компютър се захранва от най-новия процесор Intel Atom, поддържащ DDR3 памет.

С тегло едва 1.46 кг(2) и по-тънък от 3 см, НР Mini 210 идва със стандартна 6-клетъчна батерия, която осигурява до 10 часа и половина работа с устройството(3).

Моделите от серията HP Mini 210 ще се предлагат в три различни цвята - пурпурно червено, ярко розово и морско синьо. Тъй като моделите са предназначени за продължителна употреба извън дома и най-вече в движение, повърхността им е защитена от надраскване, благодарение на специалната технология на нанасяне на цветовете HP Imprint Finish.

HP Mini 210 разполага с 25.7 см. (10.1”) WSVGA HP BrightView Infinity дисплей със светодиодно задно осветяване (LED) и Dolby Advanced Audio, които осигуряват оптимално за класа изживяване при гледане на филми, слушане на музика или друг вид мултимедийно забавление.

Нов софтуер подобрява мултимедийното изживяване с HP Mini 210:

- HP Media Suite - едно място, където потребителите да организират, съхраняват и използват мултимедийно съдържание като снимки, видео и аудио.

- Evernote, с който потребителите ще получат достъп до онлайн пространство, където с лекота могат да си водят бележки, както и да съхраняват най-различно съдържание като снимки и други. Чрез Evernote те могат да бъдат сигурни, че ще имат достъп до тях по всяко време и от всяко устройство, стига то да има достъп до интернет.

Като допълнение HP QuickSync(3) улеснява автоматичното синхронизиране на файлове с персонален компютър посредством безжична връзка. HP QuickWeb(4) пък осигурява на потребителите достъп до мрежата за секунди без нужда от зареждане на операционната система.

HP Navigator е с опционален GPS(5) и предлага карти, планиране на маршрути, обекти, които представляват интерес, и гласова навигация.

С производителност на настолен компютър в стилен и мобилен дизайн,
ноутбукът HP G72 съчетава издръжливост и стил. Моделът има стилен и изчистен дизайн на корпуса с щампа на призми и ще се предлага матовочерно, нанесени с технологията на НР Imprint Finish, която допринася за тяхната трайност и издръжливост.

G72 е проектиран, за да помогне на потребителите да свършат повече от повече места. Той разполага с клавиатура в пълен размер с отделна квадратна секция с бутони с цифрите. Устройството използва 2.00 GHz Intel Pentium P6100 процесор и видео карта ATI Mobility Radeon HD 5470. Ноутбукът е снабден с 43.9 см. (17.3") дисплей със светодиодно задно осветяване (LED), поддържащ резолюция от 1600x900 пиксела. Размерът на екрана и поддържаната резолюция са подходящи както за забавление, като гледане на филми във висока резолюция, така и за работа с документи.

Ноутбукът разполага и с множество възможности за комуникация и споделяне на мултимедийно съдържание. Моделът разполага с вградени микрофон, уебкамера, два USB порта и по един за VGA и HDMI. НР G 72 използва 6-клетъчна литиевойонна батерия.

Цени и наличност(6)

- НР Mini 210 ще започне да се предлага на българския пазар от месец ноември на препоръчителна цена от 749 лв. с ДДС

- НР G 72 ще започне да се предлага на българския пазар от месец ноември на препоръчителна цена от 1249 лв. с ДДС

За HP
HP създава нови възможности, позволяващи на технологията да има значително влияние върху хората, бизнеса, държавните органи и обществото. Най-голямата технологична компания в света НР предлага обширно портфолио в областта на печата, хардуера, софтуера, услугите и IT инфраструктура, което разрешава проблемите на потребителите. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) е достъпна на http://www.hp.com/bg.

(1) Използването на високоскоростна мобилна безжична връзка изисква отделно закупуване на услугата. Проверете при доставчик на услугата за зоната на покритие и наличието на услугата във вашия район.
(2) Теглото варира спрямо конфигурацията.
(3) Изисква Microsoft Windows.
(4) HP QuickWeb е достъпна, когато ноутбукът е изключен от Windows XP, Windows Vista ® или Windows 7-базирани системи; когато не се поддържа от хибернация; необходим е достъп до интернет; времетраенето може да варира в зависимост от конфигурацията на системата; за да активирате услугата след вадене на батерията, рестартирайте ноутбука преди следващо включване;
(5) GPS достъпът изисква безпрепятствена връзка с няколко сателита. Представянето може да бъде повлияно от употреба в сгради, на мостове или в претоварени градски райони.
(6) Препоръчителни цени с ДДС. Реалните цени могат да варират.

За Контакти:

Мартин Маев, AMI Communications за HP,
т: 02 / 989 51 15, 0885 769 556 @: martin.maev (at) amic.bg

Източник:
AMI Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.9555