Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
30 Октомври 10, 11:06 / Автор: Варненски свободен университет
Среща-дискусия с Ивайло Калфин ще се проведе във ВСУ „Черноризец Храбър”
На 03 ноември 2010 г. г-н Ивайло Калфин, зам.-председател на бюджетната комисия на Европейския парламент и лидер на българските социалисти в Европейския парламент, ще проведе среща-дискусия с преподаватели, докторанти и студенти на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър”. Срещата ще се състои в рамките на проект „Образователните програми и достъпът до пазара на труда в ЕС - шансове и предизвикателства пред българските студенти”.
Познават ли българските студенти образователните програми на ЕС и възможностите за търсене на работа в чужбина след дипломирането си? Какви трудности срещат, когато кандидатстват за стипендии на ЕС? Ще бъде ли създаден европейски механизъм за предоставяне на заеми за студенти, които желаят да се образоват или обучават за определен период от време в чужбина? Какво представлява най-новата инициатива на Европейската комисия „Младежта в движение”?

Тези и други подобни въпроси ще имат възможността да зададат студентите и преподавателите на г-н Ивайло Калфин на 03 ноември 2010 г. от 11:00 ч. в зала 1 на Учебно-спортния комплекс на ВСУ „Черноризец Храбър”.

След необходимите обобщения и въз основа на данните от представително за студентската общност в България проучване, ще бъдат формулирани няколко основни проблема, с които се сблъскват младите хора, които са решили да се възползват от програмите на ЕС.

На финала Ивайло Калфин ще внесе в Европарламента и Европейската комисия въпросите и предложенията на българските студенти.

За Контакти: http://vfu.bg

Източник:
http://www.weekpr.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.395