Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / PR

Вземи в gLOG
10 Ноември 10, 09:46 / Автор: Българска асоциация на ПР агенциите
ICCO: PR пазарът в България е на световно ниво
Българин стана ковчежник на най-влиятелната PR организация в света. Премиерът Борисов: Домакинството на Борда е признание за българския PR бизнес
9 ноември 2010 г., София. „PR пазарът в България ни учуди с невероятния си професионализъм и висока конкурентоспособност“, каза президентът на най-голямата професионална PR общност в света ICCO Ричард Хаутън. Той участва в заседанието на Борда на ICCO (International Communications Consultancy Organization) в София – първото, проведено в България, в цялата история на организацията.

„Оценявам срещата на Борда като една от най-добре организираните и най-успешните досега. Взехме важни решения и започнахме подготовката на Световната среща на ICCO през есента на 2011 година в Португалия“, добави Хаутън.

Срещата на Борда на ICCO се проведе в София по покана на Българската асоциация на ПР агенциите (БАПРА), чийто председател Максим Бехар бе избран за ковчежник (Treasurer) на ICCO. Този пост за първи път се заема от представител на Източна Европа.

В поздравително писмо до Борда на ICCO премиерът Бойко Борисов отбелязва, че „фактът, че Българската асоциация на ПР агенциите е домакин на тази среща, е още едно доказателство и признание за специалистите в страната ни“.

Програмата на гостите включи и закуска с бившия външен министър Соломон Паси, на която той разказа интересни случки, свързани с PR проектите на България в чужбина, както и неизвестни детайли от посещенията в България на папа Йоан-Павел Втори, Далай Лама и много други.

На срещата на Борда бе взето решение ICCO да започне предлагането и организирането на различни услуги, които ще повишат стандартите на PR услугите в различните страни, членки на организацията. Провеждането на форуми и майсторски класове ще даде възможност на професионалистите в бранша да научат повече за новостите в сферата на връзките с обществеността и публичните комуникации.

За ICCO: ICCO е най-голямата международна консултантска организация, която обединява 1400 PR агенции от 28 страни в целия свят около единни стандарти за качество и етика в PR бизнеса. Членовете на ICCO работят заедно за повишаване на качеството в бранша, за възможността професионалните PR практици да се консултират помежду си и да споделят знания. Членовете на ICCO се срещат лично два пъти годишно на заседанията на съвета, а на всеки две години се осъществява ICCO Global – среща на Борда на организацията.

За БАПРА: Българската асоциация на ПР агенциите (БАПРА) е създадена през 2001 г. като представител на най-авторитетните компании за комуникационни услуги на пазара в България. За изминалите 9 години БАПРА допринася за повишаване на етичните стандарти и професионализма в сферата. Всички компании, които членуват в асоциацията, приемат Етичния кодекс, гарантират прозрачна и почтена дейност, висок професионализъм и лоялно отношение както към клиентите, така и към своите колеги. БАПРА е пълноправен член на ICCO от 2005 година.

За повече информация, моля, свържете се с M3 Communications Group, Inc. на тел. 02/ 818 70 10.

Източник:
БАПРА

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.2526