Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Туризъм

Вземи в gLOG
12 Ноември 10, 14:06 / Автор: Сдружение "Културни проекти"
Експедиция “Преоткрий България” потегля и на страниците на “Дневен Труд”
Медийната инициатива на Сдружение “Културни проекти” има двама нови партньори – вестник “Дневен Труд” и „ХДИ Застраховане”. Експедицията е подкрепена от агенция Булфото, Обединена българска банка, „София Ауто”, „Аутогруп 5” и „Шевролет”.
12.11.2010 г., София. От днес читателите на вестник „Труд” ще могат ексклузивно да научават за малко известни, но много атрактивни исторически забележителности в България, както и за най-новите археологически открития. В продължение на пет последователни седмици всеки петък на страниците на медиата ще се публикуват журналистически репортажи и снимки от интересни места, които всеки българин си струва да посети със своето семейство и приятели още през уикенда. Благодарение на „ХДИ Застраховане” всеки любител на красивите гледки може да разчита на сигурност и професионална помощ в България и чужбина при всеки риск или кризисна ситуация.

Инициативата ”Преоткрий България” бе стартирана през пролетта на 2010 година и вече събра солидно количество информационен и снимков материал. Мобилен репортерски екип, качен на модерен SUV-автомобил Chevrolet Captiva, стига и до най-отдалечените кътчета на Родината - в планините, пещерите и граничния кльон, за да разкрие пред очите на читателя гледки, за които не е и предполагал, че съществуват в България.

Официални консултанти на експедицията са авторитетните учени проф. Христо Матанов и проф. Валерия Фол.

Днес във вестник „Дневен Труд” ще прочетете за археологическо откритие, за което тепърва ще се говори. Може да намерите статията „Крепостта на гълъба крие тайни над Пещера” в печатното издание на вестника или в интернет страницата на изданието: http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=673127

За вестник „Труд”

Вестникът е един от лидерите на пазара на печатни медии в България. Създаден е през 1936 година, а от 1997 г. е част от германската медийна група ВАЦ. Вестникът подкрепя активно българската култура, история и археология.

За „ХДИ Застраховане”

"ХДИ Застраховане" АД е лицензирано дружество за извършване на застрахователна дейност в областта на общото застраховане. Компанията е динамично развиващо се дружество, чиято идентичност се формира от съчетанието между немската и българската култура чрез неговите акционери HDI-Gerling International Holding – част от третата по големина застрахователна група в Германия Talanx (новото име на групата HDI) и Централния кооперативен съюз.

За допълнителна информация:

Стоян А. Стоянов
ПР Консултант

Сдружение „Културни проекти“
Тел.: 088 888 98 11
E-mail: info@culturalprojects.org
Web: www.culturalprojects.org 

Източник:
Сдружение „Културни проекти“

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0931