Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Спорт

Вземи в gLOG
12 Ноември 10, 21:37 / Автор: PR Agency Anettevents
Сложен сценарий може да направи Фетел световен шампион във Формула 1
С края на годината наближи и финалът на сезон 2010 на Формула 1 .Оформилата се битка между четирима пилоти обещава последният старт за сезона да бъде изключително интересен.
Алонсо оглавява класирането с 8 точки преднина, и коефициентът му в Унибет за титла е 1.65. Той има много ясна цел – ако финишира първи или втори ще бъде световен шампион, но ако Фетел успее да победи в Абу Даби, тогава Алонсо просто трябва да финишира сред първите четири, за да бъде шампион.

От Red Bull заявиха, че няма да налагат никакви отборни тактитки и единственото им желание е пилотите да се борят до край в обиколките. Представителите на Red Bull финишираха първи и втори на тази писта миналата година и тяхната кола безспорно е най-бързата за момента.

Коефициентът на Уебър да стане световен шампион е 2.40, на Фетел 9.00, а на Хамилтън 100.00. Ожесточената конкуренция на пистата е гарантирана - Макларън и Ферари ще опитат всичко, за да не позволят на Red Bull да направи дубъл.

„Страхотно е, че последното състезание е толкова напрегнато, интересът към залозите за Формула 1 нарастна главоломно последните няколко седмици”, заяви Ерик Беклънд, шеф на спортните залози на Унибет. „Сложили сме коефициент 2.50 на Уебър да победи в състезанието, на Фетел 2.75, на Алонсо 4.75 и на Хамилтън 8.00, така че всички имат големи шансове и ще бъда изненадан, ако не видя отборни тактики, въпреки изказванията на Red Bull!”

Има обаче един сценарий, който би накарал коментаторите и техническите екипи да грабнат калкулаторите !

В случай че Фетел победи, Уебър финишира втори, а Алонсо пети, тогава всичките трима състезатели ще излязат от състезанието с по 256 точки! Фетел и Алонсо имат по 5 победи в състезания и еднакъв брой втори и трети места. По този начин победител ще бъде този, който има най-много четвърти места. Това би направило Фетел Световен Шампион за 2010!

За Контакти:Anettevents Ltd.

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4751