Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Спорт

Вземи в gLOG
12 Ноември 10, 23:39 / Автор: PR Agency Anettevents
Как букмейкърите оценяват най-големите конкуренти в Италия!
Когато спортната програма беше обявена преди няколко месеца, това бяха срещите, за които футболните фенове навсякъде по света отдавна копнееха. Ето че дойде и уикендът, в който Ювентус посреща Рома, а Интер е домакин на дербито с Милан!
Първо е дербито, в което Ювентус ще посрещне Рома в събота вечер. След трудния старт Рома започна да записва победи и сега са само на 1 точка от Ювентус. С тази форма и 3 поредни победи, вълците имат своите шансове да повторят победа си над Ювентус от миналия сезон, и по този повод коефициентът им за победа е 3.50.

Въпреки че са възпрепятствани от контузии, Ювентус не са в лоша форма, имайки предвид, че имат само 1 загуба за последните си седем мача в Серия А, както и победи в последните си три домакински мача, отбелязвайки 11 гола. Коефициентът им за успех в това класическо дерби е 2.15. Очаква се да паднат много голове в мача, тъй като при домакинските им мачове през този сезон са отбелязвани поне по 4 гола на мач, така че залогът за над 3.5 гола при коефициент 3.45 е наистина изкушаващ.

В неделя вечер пък шампионът Интер посреща лидера Милан в дербито в Милано. Интер е разкъсван от контузии и не в добра форма, със само 1 победа в последните четири мача от калчото.

„Винаги е малко сложно да определиш коефициентите на решаващ мач, тъй като нивата на мотивация се повишават и много често ни очакват множество изненади”, заяви Ерик Беклънд, директор на спортните залози на Унибет. „Ако Интер победи, това ще им е четвъртата поредна победа в решаващи мачове, затова сме им сложили коефициент 2.60 да защитят честта си. Сигурен съм, че Златан и неговите съотборници ще имат други идеи и те са отборът в по-добра форма с шест победи в последните си седем мача. Дори тогава загубата дойде от Ювентус, където Милан владееше по-голямата част от играта.”

Милан са с коефициент 2.80 да победят в дербито и с надеждата да си върнат честта след разгрома им с 4:0 от Интер през миналия сезон.

За Контакти:Anettevents Ltd.

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.5783