Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Общество

13 Ноември 10, 16:10 / Автор: www.rotariclub.com
КРИМИНАЛНО
Изпращаме Ви копия от писмата ни до различни държавни институции и медии. Прикачените файлове са снимки свързани с тези писма.
КОПИЕ ОТ ПИСМОТО НА РОТАРИ КЛУБ ДО МЕДИИ, ДЪРЖАВНИ УЧРЕЖДЕНИЯ, ИНФОРМАЦИОННИ САЙТОВЕ!

Съжаляваме, че Ви пишем по един много неприятен повод, но ръководени от гражданска и човешка съвест счетохме за необходимо да уведомим както Вас така и българската общественост за следното! Получихме разстърсващи видео материали от затвора в гр.Варна, и много информация за нещата които се случват там. Навсякъде се посочва един и същ човек който на практика контролира затвора, а именно Николай - Черпанския. Естествено той не действа сам а с помоща на останалите който са задържани с него, Мазния, Кайо, Мишара, Здравко Боксьора...... останалите Вие си ги знаете......

Поради нарастващото недоволство и страх на останалите затворници, те са решили, доколкото разбрахме от техните обаждания, да пишат на много места /най-вече в медийте/ за да уведомят общественоста, за допълнителния тормоз на който са подложени. От всичко което сме получили до момента става ясно, че в затвора се продават наркотици колкото в един малък квартал, всичко това под контрола на въпросния Черпанския, но което е най-лошо съвместно с полицайте в затвора. На единия от записите които получихме от 07.11.2010г, ясно се вижда как малко преди приключване на свиждането, полицаят отключва преградната врата Черпанския преминава през нея от страната където стоят цивилните, прегръща се с висок мъж /при нас е назован с прякор Чубака/, който му подава дискретно пакет.Според нас едва ли садържанието на пакета е нещо друго освен наркотици. На записа се вижда още как Черпанския пред затворници и техните близки, след този Чубака, започва да прегръща и целува една руса жена. От други записи които имаме ясно се вижда как той и други от неговите хора ходят по различните отделения, по етажите в затвора и как полицаите чинно им отключват за да влязат. Информирани сме също и за много други неща сред които корупция, изнудване, наркоразпространение, физическо насилие, изнасилвания, блудства,......
90% от написаното до тук е прикрито или преиначено от администрацията на затвора с цел да бъдат прикрити главните виновници и извършители, като например: случаи с един педофил /преди около три месеца/ на който са му вкарвали дръжка на лопата в ануса, зверски пребит..... и който по случайност е спасен от пристигналата бърза помощ на следващия ден в затвора. Човекът е опериран с опасност за живота но вината поема някакъв ром който няма нищо общо със случая....и съответно получава три години вътрешна присъда. Всичко това става със знанието и помоща на администрацията, с цел да се прикрият истинските извършители които също са от приближените задържани заедно с Черпанския. Изложихме Ви в резюме малък процент от информацията и материалите които имаме. Цялата информация ще бъде изложена в нашия сайт както и разпратена със субтитри на английски до: CNN, BBC, NBC, РОЙТЕРС,... НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ, ВТV, ТV СКАТ, ТV ЕВРОПА,.... Министерството на правосъдието, Министерството на вътрешните работи, ДАНС, Главния прокурор, Амнести интернешънъл, Президента на Република България, Министър Председателя на РБ, Министерски съвет и Народно събрание, до повечето големи партий, неправителствени организаций за защита правата на човека,...... Utube, Vbox, Facebook....и всички по-големи информационни, видео и торент сайтове.

От всички материали, сигнали и съобщения които получихме в Ротари клуб, става съвсем ясно кой командва във Варненския затвор! Това е небезизвестния на прокуратура и полиция Николай - Черпанския. Наркоразпространение, рекети, побойща, гаври, извращения са сред основновните методи на него и бригадата му. Вселеният страх в затворници, полицай, администрация му позволява да безчинства в затвора така както е действал и в цивилизацията. По неофициални данни същият дърпа конците на още две групи който действат в момента на територията на Варна и региона. По всичко личи, че в цялата схема на Черпанския има замесени много полицаи. Неговите хора отдвън буквално обстрелват затвора с картофи пълни с хероин, а на свижданията му го дават направо на ръка, защото на него му е разрешено от Началника по режима да има физически контакт с хората които го посещават. Всичко казано до тук, а и още много разбира се се знае от полицията и прокуратурата но както е видно те са заети с прикриването на дейноста на Черпанския, а не с разкриването и прекратяването й. Факта, че полицаи разнасят понякога пакети с хероин по коридорите е достатъчно красноречив. Обикновено когато е задържана престъпна група /с тежки обвинения/ прокуратурата е длъжна да разпрати всеки един от задържаните в различен затвор, уникален е обаче случая с бригадата на Черпанския където не само са в един затвор но и всички са назначени на работа /тъй наречените фъндъци/ и ходят по цял ден из целия затвор и по всички етажи необеспокоявани от охраната на затвора. Твърди се, че Черпанския се ползва с чадър на Министъра на вътрешните работи и от варненски окръжен прокурор. В такава „правова” държава живеем...... иначе всеки казва - АЗ ВЯРВАМ В БЪЛГАРСКИЯ СЪД! Съдът на който тези дни е спусната директива да не издава повече оправдателни присъди.

Председателя на Окръжен съд Варна - Ванухи Аракелян е леля на един от босовете на варненската мафия Армен. Същият излежавайки присъда в затвора – Разделна удря с юмрук старшина за което е преместен на още по-леко место – ТПО Варна. Случаят естествено е потулен. Няколко месеца след това при рутинен обиск, служителите на затвора намират в джобовете на Армен около 100 гр. марихуана..... инцидента естествено отново е покрит, а арменеца просто е преместен от ТПО-то в затвора. Същия тази Армен когато е на свобода реже пръсти на хора. В момента Черпанския, Мазния и Армен командват и дерибействат във Варненския затвор, бият, заплашват и изнудват останалите затворници. Естествено, никой не ги разследва за престъпленията които вършат там. Това ни навежда на мисълта, че част от „приходите им” вероятно отива при власт имащите им покровители. Ние питаме защо и до кога мафията и власта ще са едно цяло и ще се хвърля само прах в очите на хората .

Ротари Клуб Интернешънъл в това писмо посочва дейсвителни факти и събития който могат да бъдат проверени и проследени във времето от хора които няма да си затворят очите, и биха били обективни докрай. Дали има такива хора в България,.... може би?... и дали Ванухи Аракелян е сред тях?
Копие от настоящото писмо ще изпратим на FACEBOOK, НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ, ВТV, БНТ, ТV СКАТ, ТV ЕВРОПА, М САТ, ТV ЧЕРНО МОРЕ.... Министерството на правосъдието, Министерството на вътрешните работи, ДАНС, Главния прокурор, Български Хелсингски комитет, Президента на Република България, Министър Председателя на РБ, Министерски съвет, Народно събрание и други.

Днес 13.11.2010 г. в профила на Ротари Клуб във фейсбук се получи следното съобщение от Арменяк Хаджикян:
13 ноември в 10:04 - Teodore,imam 4uvstvo 4e ot tuk na tatak 6te jivee6 kato plah v stacionara
Сайтът ни официално се е дистанцирал от Теодор Донев. Единственото общо по между ни е, че сме закупили шест домейна от него.
В прикрепените файлове ви изпращаме снимки на самото съобщение в страницата ни, и снимки от профила на Хаджикян във фейсбук. Забележете, писал е в интрото си, че купува и продава хора!!! Имаме доста информация за въпросния Хаджикян и леля му Ванухи Аракелян /Председател на ВОС/. Както виждате сами нейното протеже, дори има интернет в затвора.
На 10.11.2010 на затворника Феим 8 гр. 58 килия от варненския затвор, заради неизплатен дълг от 15 кутии цигари към мафията в затвора са му отрязали един пръст.
Мафията във варненския затвор в днешно време, е по-жестока от инквизицията през ХІІ век.

За Контакти:office@rotariclub.com

Източник:
www.rotariclub.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1597