Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

17 Ноември 10, 08:43 / Автор: Whirlpool
С коктейл приключи изложбата на най-добрите проекти от конкурса Whirlpool Glamour Kitchen 2010
От 11.11.2010г до 13.11.2010г в „Склада” бяха изложени най-добрите проекти от националния конкурс Whirlpool Glamour Kitchen 2010, в който взеха участие над 120 проекта на интериорни дизайнери, архитекти, студия и фирми с колективни проекти. В последната вечер на изложбата се състоя коктейл за всички участници в конкурса и водещи дизайнери и архитекти. На чаша добро вино гостите имаха възможност да разгледат всички проекти и да обсъдят последните тенденции в развитието на интериорния дизайн.
От централата на Whirlpool България обявиха , че са възхитени от креативността на българските дизайнери и съвсем скоро ще стартира и второто издание на конкурса, с което обещават още по-мотивиращи награди за участниците.

Whirlpool Glamour Kitchen 2010 е първото издание на конкурса на Whirlpool България за криейтив дизайн на кухненско пространство. За да гарантира прецизна оценка на проектите Whirlpool България покани комптентно жури от водещите дизайнери и архитекти Таня Глебова, Радина Гешева и Александрина Ненкова .Основно изискване към участниците бе представяне на оригинални дизайнерски идеи за приложение на новата серия Glamour – лидер в прецизната иновативна технология и минималистичния хай-тек дизайн. Задачата бе чрез изразните средства на интериорния дизайн, проектите да подчертаят ергономичността и високото качество на живот, което подсигуряват уредите от серия Glamour на Whirlpool. При оценяване на проектите водеща роля имаха критериите за оптимално и ефективно усвояване на кухненското пространство и оригиналността на идеите за вграждане на уредите.

В първото издание на конкурса, Whirlpool България избра проекта “Бамбукова кухня” на младите архитекти Ирина Георгиева и Михаил Кленов като отговарящ в най-голяма степен на изискването за баланс между функционалност и креативност.

За Контакти: 0895 660 664

Източник:
www.whirlpool.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4981