Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / PR

Вземи в gLOG
22 Ноември 10, 17:01 / Автор: www.prinfo.bg
400 информационни източника са в помощ на специалистите по комуникации от днес
Стартира конкурентна система за преглед на печата и проследяване на новинарския поток
Новата информационна система PRInfo.bg бе представена пред повече от 30 практикуващи PR-специалисти. Системата е разработената от екип на фирма „МТ Софт”, включващ програмисти с богат опит в създаването на продукти, свързани с управление на бази-данни.

Системата за проследяване на публикациите и медийното отразяване ще бъде в полза на всеки, който има нелеката задача да прави всекидневен преглед на печата или да реагира минговенно при изява на конкуренцията. В помощ на практиците ще бъдат 400 уеб-базирани информационни източника – вестници, телевизии, радиостанции, информационни агенции, както и специализирани сайтове.

PRInfo.bg има няколко основни конкурентни предимства:

Дава възможност за персонализиране на медиамониторинга по ключови думи, теми, медии.

Позволява всеки потребител да изработва собствени бюлетини с избрани от него визия, съдържание, графичен дизайн. Това улеснява най-вече работата на акаунт-мениджърите в PR-агенциите, които имат повече от един клиент.

Всеки потребител ще има възможност да генерира собствени контакт-листи, като по този начин ще се автоматизира процесът по изпращането на прессъобщения, преглед на печата и други бюлетини, съдържанието на които се генерира в платформата.

Нерегистрираните потребители ще могат да виждат публикуваните от всеки притежател на регистрация прессъобщения (за новини и за предстоящи събития). 

Цената на абонамента е значително по-ниска от предлаганите в момента на пазара алтернативни продукти. 

Абонаментът не се определя от броя теми и източници, а включва достъп до цялото съдържание на системата. Нещо повече – в цената влиза и публикуването на оригинални съобщения.

Макар системата да е насочено конкретно за нуждите на PR-специалистите, се очаква ползите от нея да бъдат оценени и от работещите в средствата за масова информация, както и от други неспециализирани групи. Без необходимост от специална платена регистрация те ще могат да следят в реално време последните новини и прессъобщения, постъпващи в системата.

Посетете нашата страница www.prinfo.bg и улеснете работата си като PR-практици, за да имате време да правите истински PR!

Източник:
prinfo.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1127