Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
23 Ноември 10, 09:04 / Автор: Телеком Бизнес Солюшънс ЕООД
Официално представяне на иновативни решения за сигурността, базирани на най-модерните Microsoft технологии
За първи път на българския пазар, Телеком Бизнес Солюшънс ЕООД ще представи две иновативни технологични решения за органите на МВР и досъдебното производство
София, 22.11.2010 г. – Официалното представяне ще започне в 10.50ч. на 25 ноември 2010 в Централния Военен Клуб в София и ще бъде в рамките на 18 – та международна конференция на тема: “Техническо и технологично осигуряване на Стратегията за национална сигурност и на отбранителната стратегия на Въоръжените сили на Република България”, организирана от АФСЕА секция София. Конференцията ще бъде открита от Министъра на Вътрешните Работи Цветан Цветанов с лекция на тема „Политически аспекти на Стратегията за Национална сигурност“. В събитието, ще се включат още Министъра на отбраната г-н Аню Ангелов, както и други министри, заместник министри и длъжностни лица от МО, МВР, ДКСИ, ДАНС и пр.

Фирма Телеком Бизнес Солюшънс ЕООД, в качеството си на ексклузивен регионален партньор на компаниите KCI Communications Inc. и Modularis Inc, участвали съвместно в разработката на продуктите, ще представи, за пръв път в България, решението за мобилно видeонаблюдение в патрулни автомобили - Mobile Video Patroller ™ (MVP) и системата за криминални анализи - Modularis Criminal Investigation System (MCIS). MVP и MCIS са специално създадени да гарантират сигурността на полицейските служители и да повишат ефективността на органите на досъдебното производство при криминални разследвания. Ключово предимство и на двете решения е, че са изцяло базирани и използват най-модерните Microsoft технологии, което ги прави изключително гъвкави и с неограничени възможности за бъдещо развитие и интеграция.

По време на конференцията, представителите на българските органи на реда ще имат възможност да се запознаят в детайли с технологията и да участват в демонстрации в реално време и на двата продукта. Специален гост на демонстрациите ще бъде Регионалния Мениджър на Microsoft, оглавяващ звеното за „Обществена безопасност, национална сигурност и отбрана“ за Централна и Източна Европа – Robert Kosla.

За Контакти:

Мария Златарова, Телеком Бизнес Солюшънс ЕООД

Източник:
www.tbs.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.1247