Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
23 Ноември 10, 13:06 / Автор: AMI Communications
Решението за печат на HP и TROY пести време и пари на организациите чрез нови защити против фалшифициране
23 ноември 2010 г. – След като повече от половината европейски компании не използват никаква форма на идентификация, дори за най-важните си и чувствителни документи, НР представи ново решение за сигурното им отпечатване. То не изисква допълнителна инвестиция нито за нов хардуер, нито за консумативи за печат.
Бизнес потребителите вече могат да отпечатват ценни документи, защитени от фалшификации, на обикновена хартия на наличните си устройства за печат

23 ноември 2010 г. – След като повече от половината европейски компании не използват никаква форма на идентификация, дори за най-важните си и чувствителни документи (1), НР представи ново решение за сигурното им отпечатване. То не изисква допълнителна инвестиция нито за нов хардуер, нито за консумативи за печат.

НР и TROY Secure Document Printing Solution дава възможност на компаниите да отпечатват черно-белите си ценни документи със специална защита срещу подправяне и фалшификации. Това става с употреба на обикновена офис хартия и принтери от средния и висок клас HP, принтери LaserJet и многофункционални устройства, поддържащи PCL5 скрипт.

Сървър базираното приложение дава възможност за добавяне на функциите за предпазване от фалшификация на документите преди те да са зададени за печат. Освен това потребителите могат сами да определят настройките на защитата при отпечатване. Мощното софтуерно решение осигурява на предприятията рентабилност и гъвкавост при добавяне на уникалната защита на документите от фалшифициране.

Решението на HP и TROY – Secure Document Printing Solution включва:

- Защита от копиране — специално изображение, което се появява при всеки опит за копиране или сканиране на документа.

- Уникален воден знак на документите — отпечатва уникална, зададена от потребителя информация, на гърба на всеки документ за защита срещу подправяне.

- MicroPrint оптимизиран за лазерно принтиране — осигурява вторична идентификация, която може да бъде забелязана при обстоен преглед на документа отблизо.

- Интелигентна кутия за предупреждения - позволява лесна разпознаваемост на автентичността на документа.

Марко Таркиайнен, вицепрезидент, продажби „Решения за управление на печатната среда” (MES) за региона на Европа, Близкия Изток и Африка (ЕМЕА) смята, че решението е от особено значение за предприятията, които се нуждаят от защита и конфиденциалност на своята печатна среда.

“Много организации излагат на опасност своите ценни документи и сертификати, като договори, споразумения, официални документи чрез допускането на неразрешено копиране, преправяне и фалшифициране“, обяснява Таркиайнен. “Решението за печат на HP и TROY осигурява на предприятията инструмент за предпазване, защита и намаляване на разходите при отпечатване на важните си документи и то на обикновена хартия.”

Като безспорен лидер (2) в аутсорсинга на печатни услуги, портфолиото на НР от продукти, услуги и решения на управление на печатната среда е едно от най-богатите в индустрията. Те защитават потребителите, помагат им да подобрят процеса си на работа и същевременно да увеличават резултатите си, като постигат бизнес и екологичните си цели.

Днес НР управлява печатната среда на повече от 2 700 организации по света, в това число и 1000 от региона на ЕМЕА (Европа, Африка и Близкия Изток), за които са генерирани от 28% до 48% спестени средства.

За HP
HP създава нови възможности, позволяващи на технологията да има значително влияние върху хората, бизнеса, държавните органи и обществото. Най-голямата технологична компания в света НР предлага обширно портфолио в областта на печата, хардуера, софтуера, услугите и IT инфраструктура, което разрешава проблемите на потребителите. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) е достъпна на http://www.hp.com/bg.

(1) Източник: http://www.enisa.europa.eu/media/press-releases/2008-prs/safe-printing-a-forgotten-link
(2) Gartner, Inc., Magic Quadrant for Managed Print Services, Worldwide, Ken Weilerstein et al, 22 Септември, 2010. За повече информация: http://www.gartner.com/technology/media-products/reprints/hpipg/article2/article2.html

За Контакти:

Мартин Маев, AMI Communications за HP IPG
т: 989 51 15, 0885 769 556, @: martin.maev (at) amic.bg

Източник:
AMI Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1119