Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Имоти и строителство

Вземи в gLOG
27 Ноември 10, 10:23 / Автор: PR Agency Anettevents
В сряда Варна Тауърс посрещна първите си гости „предпремиерно”
Първите гости на Варна Тауърс бяха таксиметровите водачи. Реалните „гид”-ове на морската столица бяха посрещнати в сряда, ден преди официалното откриване на новия търговско-административен и развлекателен център, за обзорна обиколка.
аксиметровите водачи на града се разходиха „предпремиерно” в новия символ на Варна – двете кули. Изборът на първите гости на центъра не е направен случайно. Тъй като служителите на таксиметровите компании са реалните „гид”-ове на града, именно те трябва да са най-добре запознати с всички атракции, магазини, заведения, центрове и удобства, с които разполага Варна Тауърс. По този начин те ще бъдат не само шофьори, но и информационни източници на своите клиенти.

Целта на „тестдрайв”-а бе таксиметровите водачи да могат да помагат на варненци и на гостите на града да направят правилния избор, къде е най-добре да изкарат свободното си време. С помощта на екипа на Варна Тауърс, първите гости лично се увериха в невероятните възможности, които предлага новият център.

За Контакти: Anettevents LTD

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1142