Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Интернет

Вземи в gLOG
29 Ноември 10, 23:37 / Автор: Vivo.bg
Vivo – първата социална мрежа за геокомуникация в България
София, България, 29 ноември 2010 г. официално стартира първата социална мрежа за геокомуникация в България – Vivo.bg.
София, България, 29 ноември 2010 г. официално стартира първата социална мрежа за геокомуникация в България – Vivo.bg.

Vivo е едновременно уеб и мобилно приложение, което дава възможност на потребителите да поддържат връзка със своите приятели, да се забавляват с тях на любимите места и да откриват нови и интересни места за посещение.

С Vivo потребителите могат да споделят в реално време в другите социални мрежи като Twitter и Facebook къде са и какво правят, могат да се запознават с нови хора и да получават приятни изненади от местата, които посещават.

Vivo стартира още на 11 ноември 2010 г. във версия „затворена бета”. До сайта имаха достъп само потребители с покани, а покана можеше да заяви всеки, желаещ да бъде сред първите потребители на Vivo. Заедно с поканата първите регистрирали ще получат и една малка изненада – уникална значка на Vivo.

„За нас бе изключително важно да изкажем благодарността си към първите ни потребители, защото това са хората, които ни подкрепиха със своя ентусиазъм и позитивно отношение.” - сподели г-ца Силвия Щинкова, маркетинг мениджър на проекта.

С официалния старт на Vivo.bg се отварят и регистрациите на сайта, което ще даде възможност на повече хора да го разгледат и използват. Макар и все още в бета версия („публична бета”), потребителите могат да добавят нови места и приятели, да се отбелязват, че са посетили дадено място, да пишат препоръки към другите потребители и да стават „шефове” на местата – това са най-лоялните посетители на дадено място.

Според основателите на Vivo.bg, г-н Филип Сотиров и г-н Слави Иванов, Vivo ще предостави много възможности и пред бизнеса. “Надяваме се да успеем да помогнем на компаниите да отворят очи и да видят, че техните лоялни потребители са тук и имат нужда от малко внимание. Вярваме, че благодарение на Vivo, ще успеем да запълним дупката в комуникацията между бизнеса и неговите потребители.” - заяви г-н Филип Сотиров.

За да разгледате новата социална мрежа за геокомуникация, моля посетете http://vivo.bg.


***
За допълнителна информация:

Силвия Щинкова
Маркетинг мениджър
Vivo.bg
тел.: 0899 680 108
silvy@vivo.bg
http://vivo.bg

За Контакти: Силвия Щинкова

Източник:
http://vivo.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5222