Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Забавления

Вземи в gLOG
01 Декември 10, 00:27 / Автор: PR Agency Anettevents
Предизвикай късмета си в BIG BALLS на 4-ти декември
“Black Jack“ парти с Jack Daniel's и гост изпълнител Влади Димов от Five Stars
Ценителите на хубавото уиски и привържениците на любимата игра на Джак Даниел ще имат възможност да се насладят на две от любимите си забавления. Специален гост изпълнител на това събитие ще бъде Влади Димов от Five Stars. На 4-ти декември от 22.00 часа в Боулинг и Билярд Клуба BIG BALLS, в новооткрития център Варна Тауърс.

Една от атракциите е, че за залог в играта ще се използват специални долари с лика на Джак Даниел. А късметът в играта ще носи специални промоционални подаръци.

За автентичността на събитието ще спомогне и авангардната обстановка на клуба BIG BALLS в стил 50-те години, с мека мебел като в американски кадилак и обслужване на островен бар. Разположен на площ от над 1000 кв.м., на третия етаж в единствения по рода си Fun Park на закрито във Варна Тауърс, BIG BALLS разполага със 185 седящи места, 8 боулинг писти и игрална зона, включваща 8 билярдни маси, маса за снукър и 3 дартс машини.

Идеята за създаването на BIG BALLS се поражда поради липсата на клуб във Варна, който освен да предлага разнообразие от игри, да бъде и място, където винаги се случва нещо ново, неочаквано и забавно. Клубът разполага и с много голям екранен проектор за презентации, мачове, спортни събития и други визуални ефекти, така че вече няма да има нужда да се чудите къде да гледате следващото спортно събитие или да се насладите на най-атрактивните музикални клипове!
 
За Контакти: Anettevents Ltd.

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.5273