Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
01 Декември 10, 23:05 / Автор: AMI Communications
Доклад на анализаторска фирма определя HP за лидер в аутсорсинга на печатни услуги в Европа
01 декември, 2010 г. – Фирмата за анализи и проучвания Quocirca определи HP за лидер в предоставянето на аутсорсинг на печатни услуги (MPS) за предприятията в Европа.
Докладът на Quocirca за развитието на пазара на MPS услуги признава стратегическата визия и услугите на HP

01 декември, 2010 г. – Фирмата за анализи и проучвания Quocirca определи HP за лидер в предоставянето на аутсорсинг на печатни услуги (MPS) за предприятията в Европа.

Годишният доклад на Quocirca „Пазарът на доставчиците на аутсорсинг на печатни услуги 2010“, показва състоянието на конкурентната среда и растежа на европейския пазар за MPS услуги за 2010 г. Докладът изтъква предимствата и недостатъците на водещите доставчици на този тип услуги. Изборът на компаниите, оценени в това проучване, се извършва на базата на опита и уменията на организациите в предоставянето на MPS услуги, както и възможността за изпълнението им в рамките на Европа. Quocirca анализира и класифицира търговците на базата на пазарно присъствие(1) и изчерпателност на предложенията(2).

Класирайки НР като лидер на пазара, анализаторската компания признава както стратегическата визия, така и изчерпателността на услугите при предложенията за осигуряване на MPS на територията на Европа. Quocirca също така признава значителните инвестиции на НР в MPS портфолиото им и инфраструктурата за осигуряване на допълнителни услуги като аутсорсинг за бизнес процеси и управление на документооборота.

Арнолд Марти, вицепрезидент и генерален мениджър „Решения за управление на печатната среда” (MES), за региона на Европа, Близкия Изток и Африка (EMEA), описва доклада като важно признание за задържането на НР като лидер в този растящ сектор.
Днес НР управлява печатната среда на повече от 2 700 организации по света, в това число и 1 000 от региона на ЕМЕА (Европа, Африка и Близкия Изток), за които са постигнати от 28% до 48% по-малко разходи за печат, казва Марти.

Той обяснява, че клиентите все повече гледат на MPS като на стратегическо бизнес решение, ползите от което не са само финансови.

“След прилагането на MPS програма с НР миналата година, банката Caja de Madrid намали консумацията си на хартия с 15%, което се равнява на спасени почти 12 000 дървета. Компанията за IT услуги Logica намали разхода си на електроенергия, консумирани от печатните устройства с 32%, благодарение на услугите на НР. Вертикалните решения на НР също помагат на банките да обработват молби за заеми по-бързо и точно, на застрахователните компании - да отговарят на искове по-бързо, а на правните отдели - да работят по-ефективно по случаите си“, казва Арнолд Марти.

Разширяване на портфолиото от услуги за управление на печата
Услугите за аутсорсинг на печатни услуги на НР бяха допълнени от решението НР и TROY Secure Document Printing, което дава възможност на компаниите да отпечатват черно-белите си ценни документи със специална защита срещу подправяне и фалшификации. Това става с употреба на обикновена офис хартия и лазерни принтери и многофункционални устройства от средния и висок клас HP, поддържащи PCL5 скрипт.

Сървър базираното приложение дава възможност за добавяне на функциите за предпазване от фалшификация на документите преди те да са зададени за печат. Освен това потребителите могат сами да определят настройките на защитата при отпечатване. Мощното софтуерно решение осигурява на предприятията рентабилност и гъвкавост при добавяне на уникалната защита на документите от фалшифициране.

Арнолд Марти пояснява, че тези допълнителни решения са от решаваща роля при помагането на предприятията да управляват по-ефективно всички аспекти на тяхната печатна среда.

“Ние вярваме, че тези резултати допълнително показват ефективността на нашите MPS предложения и желанието ни да помагаме на клиентите да създадат истинско бизнес преимущество от своя печат“.

Повече информация за услугите за аутсорсинг на НР, можете да намерите на: www.hp.com/go/printforward.

За HP
HP създава нови възможности, позволяващи на технологията да има значително влияние върху хората, бизнеса, държавните органи и обществото. Най-голямата технологична компания в света НР предлага обширно портфолио в областта на печата, хардуера, софтуера, услугите и IT инфраструктура, което разрешава проблемите на потребителите. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) е достъпна на http://www.hp.com/bg.

(1) Деветте критерия за присъствие на пазара се базират на налични бизнес клиенти, стратегия, изпълнимост на офертите, географска достъпност, финансова стабилност, годишни приходи и растеж на MPS услугите, пазарни условия, сътрудничества и партньорства, инвестиции и осигурени ресурси.

(2) Седемте критерия за изчерпателност на предложенията са: модулност на услугите, обхват и пълнота на предлаганата услуга, help desk възможности, CRD/Print room поддръжка, възможности за поддръжка и ремонт за различните доставчици, поддръжка на мобилен печат.

За Контакти:

Мартин Маев, AMI Communications за HP IPG,
т: 02 / 989 51 15, 0885 769 556, @: martin.maev (at) amic.bg

Източник:
AMI Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.6166