Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
02 Декември 10, 09:22 / Автор: Албена Чобанова
Новата дама в сърцето на Коцето се появи с примка на шията
Коцето и Надя са вече родители. Как се появи малката Мариана и как го отпразнуваха.
Коцето вече никога няма да бъде само с една жена. Но Надя този път не само не се притеснява, но е и изключително щастлива. Защото новата звезда е все още само на два дни, с почти идеалното тегло от 2 800 гр. и е … първородната им дъщеря.

Както обещаха още преди раждането родителите, момиченцето носи името на баба си Мариана /майката на Константин/. Татко й вече успя да измъкне мама Надя от клиника „Свети Лазар” и да я заведе на купона в чест на раждането, откъдето всички присъстващи чуха трогателното посвещение на неговото изпълнение : „За Надето, майката на моето момиченце, за малката Марианка и за мен, нейния татко ¬ най-щастливия човек на света!“.

Надя беше явно мигновено възстнановена от раждането – изглеждаше чудесно и едва ли някой би се досетил, че само преди два дни е родила. Но в клиниката на звездите са свикнали родилките да преживавят раждането спокойно и де се възстановяват бързо, защото се грижат за майките и бебетата с всички екстри на съвременната медицина. Малката за два дни има вече две победи. Едната завърши с трайно настаняване в сърцето на щастливия татко. Другата беше по-драматична – и за нея знаят най-вече хората от екипа на «Св. Лазар» и особено д-р Николов, който го ръководеше при раждането. Малката Мариана явно е била доста палава и се появи на бял свят с омотана около врата й пъпна връв. Но, когато си в ръцете на опитни гинеколози, това не е «кой знае какво», сподели лаконично докторът.

Таткото, както е известно, има нежно и голямо сърце и дори не се е решил да присъства на раждането. Бил е доста нервен в коридора и първото му признание, когато видял малката героиня е било, че е «красива като майка си».
Затова пък на купона снощи беше вече в стихията си, пиян от щастие, сред приятелите от гилдията и с две жени в сърцето.


За Контакти:Албена Чобанова, 0888916413, albenach@neonett.net

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4096