Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Спорт

Вземи в gLOG
04 Декември 10, 06:32 / Автор: PR Agency Anettevents
Българи фаворити на супер турнир в Лондон
Краят на годината ще предложи на покер феновете зрелище от световна класа. Между 4 и 7 декември ще се проведе финалният турнир от веригата Unibet Open. Тазгодишният финал ще се проведе в Лондон, а участниците ще мерят сили и здрави нерви на масите на едно от най-известните казина в световен мащаб - Victoria Grosvenor Casino!
Очаква се около десетина българи да участват на турнира, но българската гордост е свързана с предвижданията за крайния резултат. Двама българи са фаворити за спечелване на титлата. Атанас Георгиев, който се класира четвърти на предния турнир във Валенсия, сега отново е жаден за сблъсък на финалната маса. От друга страна, Симеон Найденов е настоящият лидер от класирането на турнирите Unibet Open за годината и до момента е бил в парите на всички турнири.

Българската интрига преди турнира се оказва толкова заплетена, че в сайта на Унибет вече текат залози, кой от двамата българи ще завърши с по-предно класиране. Според специалистите, Наско има по-добри шансове за победа спрямо моментната си форма, но разликата в коефицинетите е минимална, вземайки предвид факта, че Симеон винаги е готов за изненади. Двамата са играчи от световна величина с различни стилове и поведение на масата. Наско е винаги съсредоточен в играта и се спотайва в тишина преди да нанесе последния удар. От друга страна, усмивката и чувството за хумор на Симеон огласяват масата, докато взима ръка след ръка. Двама майстори - само един победител! Който и от тях да успее да грабне трофея, за нас ще остане радостта, че българин е сред елита на един от най-трудните и конкурентни спортове в света.

Организаторите споделят, че се надяват с този турнир да надминат себе си. Това е най-скъпоструващият до момента турнир , който обещава и най-голям награден фонд за челните позиции. Участниците ще се радват на специално внимание по време на престоя си в Лондон –петзвездни хотели, лъскави партита и VIP отношение достойно за спортни звезди от техния ранг.

За сравнение, 266 играчи се състезаваха за титлата на Unibet Open последния път, когато събитието се проведе в Лондон, през 2009. Състезанието остана незабравимо със свалянето на титлата на Тан Дуан и 187,000 първа награда. Тази година, с продължаващото разрастване на турнето и с въвеждането на по-високи стaртови залози, се очакват повече посетители и изключително ожесточената конкуренция, с която Unibet Open така или иначе е известен.

За Контакти: Anettevents ltd.

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5989