Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Имоти и строителство

Вземи в gLOG
04 Декември 10, 09:36 / Автор: AG Capital
Димитър Савов стана член на RICS
Димитър Савов, член на Съвета на директорите на AG Capital и изпълнителен директор на BLD вече е член на Кралския институт на лицензираните оценители на недвижими имоти (Royal Institute of Chartered Surveyors - RICS).
Димитър Савов, член на Съвета на директорите на AG Capital и изпълнителен директор на BLD вече е член на Кралския институт на лицензираните оценители на недвижими имоти (Royal Institute of Chartered Surveyors - RICS). На официална церемония в Будапеща той получи своя сертификат от влиятелната организация.

Димитър Савов над десет години работи в групата на AG Capital и стои зад множество успешни проекти в сферата на имотите. Той има бакалавърска степен по Банкиране и магистърска степен по Финанси от Икономическия Университет гр. Варна. Членството му в RICS е професионален и академичен мост с реалната бизнес картина.

RICS е независима организация, която действа в интерес на обществото. Тя е основана в Лондон през 1868 г. и днес е сред водещите организации в света за професионална квалификация в сферата на имотите, строителство и свързаните с тях дейности.

BLD беше листната публично на Лондонската стокова борса от 2006 година до тази есен. В момента компанията е частна, като един от основните й акционери е AG Capital. Полиграфия офис център във внушителната сграда на бившия полиграфически комбинат "Димитър Благоев" в София е един от най-нашумелите проекти на BLD през тази година.

###

За контакт:

Мария Георгиева
AG Capital
тел: 0885 330 150
e-mail: mgeorgieva@agcapital.bg

Източник: www.agcapital.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1282