Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
07 Декември 10, 14:10 / Автор: AMI Communications
Новата серия принтери на НР акцентира върху възвръщаемостта на инвестициите за малките и средни предприятия
07 декември 2010 г. – Новата серия лазерни принтери и скенери на НР могат да помогнат на организациите да намалят разходите за печат, когато сами управляват своите печатни устройства.
Новото приложение ePrint генерира продуктивност и по-добри печалби за бизнеса

07 декември 2010 г. – Новата серия лазерни принтери и скенери на НР могат да помогнат на организациите да намалят разходите за печат, когато сами управляват своите печатни устройства.

Новите принтери, многофункционалното устройство (МФУ) и скенерът са проектирани, така че да помогнат на малкия и среден бизнес да увеличи продуктивността си и да намали консумацията си на електричество, консумативи и хартия:

- HP LaserJet Pro CP1025nw Color Printer (359 лева(1)) е най-малкият цветен лазерен принтер(2) и един от най-енергийно ефективните цветни лазерни принтери в света.(3)
- HP LaserJet Pro CP1525nw Color Printer (439 лева(1)) предоставя качествен печат с професионално качество от лесно за употреба, достъпно и компактно устройство.
- HP LaserJet Pro M1536dnf МФУ (579 лева(1)) увеличава ефективността посредством своите функции за печат, копиране и факс, докато предпазва активите на вашия бизнес чрез функция за заключване на факса.
- HP Scanjet Pro 3000 (859 лева(1))сканира само с едно натискане на бутона. Скенерът е със система за двустранно сканиране и може да работи с различни медии от ламинирани карти до документи с размер А4.

Увеличете вашата продуктивност в офиса с ePrint
HP представи обновено портфолио от принтери, поддържащи технологията ePrint, която се очаква да бъде налична в България от тази зима. Разширявайки ePrint портфолиото си за малкия и среден бизнес, HP продължава да помага на служителите да бъдат продуктивни на работното си място, като им осигурява възможност да печатат директно от мобилни устройства. И трите принтера, представени от НР тази есен, позволяват на представителите на малкия и среден бизнес да изпращат документи директно по имейл до регистрирания персонален имейл адрес на принтера, даден от НР.
Марио Ломбардо и Лий Уортинг от световната компания за пазарни проучвания IDC обясняват, че това ново решение на НР използва облака и е базирано на съвършено различна технология от обикновените Wi-fi и Bluetooth решения за печат. И поради факта, че информацията на практика се изпраща по имейл, мобилното устройство не трябва да комуникира директно с принтера.

“Това елиминира нуждата потребителят да се намира в „обхвата” на принтера, докато в същото време се решава и проблемът с поддръжката на драйвърите за различните операционни системи. Приложенията за печат включват множество възможности за употреба както от бизнес, така и от крайните потребители. IDC вярва, че новата технология е способна да разграничи НР, докато компанията използва своите възможности и наследство около иновативните технологии от облака”, добавят Ломбардо и Уортинг.

Създадено с мисъл за околната среда
И трите принтера от новата серия са сертифицирани по програмата ENERGY STAR и включват HP Instant-on технология, която помага на потребителите да намалят разхода си на електроенергия с до 50% в сравнение с конкурентните лазерни принтери.(4)

Скенерът HP Scanjet Pro 3000 също помага на малките и средни предприятия да пестят електроенергия с Instant-on технологията за сканиране и консумира 50%(5) по-малко енергия от предишния модел.

HP LaserJet Pro M1536dnf MFP е с дуплекс и пести пари и пространство, позволявайки на клиентите да печатат от двете страни на листа, което намалява разхода на хартия с 50%.(5)

Луис Касадо, Маркетингов директор, Лазерни продукти решения за предприятия, „Решения за печат” (IPG) в НР, обяснява, че управлявайки своите принтери можете да генерирате положителен и измерим принос към дейността на компанията.

“Установено е, че всяка година компаниите харчат около 6% от приходите си за печат. HP осигурява решения за малкия и среден бизнес през последните 25 години с идеята да им помага да разберат къде отиват тези разходи и в крайна сметка, за да ги намаляват”, казва Касадо.

Оригиналните консумативи за печат на НР донасят стойност за бизнеса
НР инвестира в изследване и развитие, като по този начин проектира и тества своите консумативи и хартии, за да работят като единна система за печат. Тези инвестиции се отразяват в по-добра надеждност и качество на оригиналните консумативи на компанията. Така тя предлага по-добра стойност за парите на потребителите, както и по-добра работа за потребителите, като цяло.

В доклад с резултатите от наскоро проведено проучване Gartner заключва, че “някои клиенти се оплакват и от тонер касети, които или не печатат, или дефектират много по-рано от предвиденото. … Въпреки че доставчиците на тонер касети обикновено заменят дефектиралите касети безплатно, все пак клиентът трябва да върне или най-малкото да съобщи за дефектния продукт – като капак на неудобството от прекъснатия печат и изгубеното за информиране време. Това е повече от неудобство, тъй като корпорациите обикновено оценяват едно посещение на място от ИТ служител на 50 долара или повече, под формата на извънредни разходи.”(6)

“Gartner отдавна съветва клиентите да поемат контрола над офис принтерите си и да намалят разходите си с 10% до 30% - без да разчитат за това на напълнени консумативи.”(6)

„HP LaserJet ще ви се отплати”
Кампанията „HP LaserJet ще ви се отплати” показва ползите, които лазерният принтер на НР предлага на малките и средни предприятия през последните 25 години.

За HP
HP създава нови възможности, позволяващи на технологията да има значително влияние върху хората, бизнеса, държавните органи и обществото. Най-голямата технологична компания в света НР предлага обширно портфолио в областта на печата, хардуера, софтуера, услугите и IT инфраструктура, което разрешава проблемите на потребителите. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) е достъпна на http://www.hp.com/bg.

(1) Препоръчителни цени с ДДС. Реалните цени могат да варират.
(2) Спрямо личните лазерни принтери, както са дефинирани от IDC, които се доставят от юни 2010 г. Размерът е изчислен спрямо спецификациите на производителите, за устройства с размер А4.
(3) Консумацията на електроенергия е изчислена според сравнителните TEC тестове, резултатите, от които могат са качени на: energystar.gov and eu-energystar.org. Тестовете са направени с лазерни принтери през юни 2010 г. Различната конфигурация на продукта и начини на употреба ще променят и консумацията на електроенергия.
(4) По-малкият разход на електроенергия е отчетен от тестове на НР извършени с методологията TEC на програмата ENERGY STAR®. Тестовете са проведени на лазерните принтери и многофункционални устройства на НР с Instant-on технология спрямо основните конкуренти от март 2009 г.
(5) За повече информация: http://h20331.www2.hp.com/hho/cache/608028-0-0-225-121.html.
(6) Gartner Research, Пестенето от пренапълнени консумативи за принтери е по-трудно отколкото изглежда”, от Кен Вайлерщайн и Вишал Трипатхи, 16 юни 2010 г., www.hp.com/go/GartnerSuppliesResearch.

За Контакти:

Мартин Маев, AMI Communications за HP IPG,
т: 02 / 989 51 15, 0885 769 556, @: martin.maev (at) amic.bg

Източник:
AMI Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.4854