Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Спорт

Вземи в gLOG
07 Декември 10, 16:19 / Автор: PR Agency Anettevents
Трима българи на финална маса в Лондон!
За първи път в историята на покер турнира Унибет Опън трима играчи от една националност стигат на финална маса.
7.12.2010. Лондон. Огромна изненада поднесе заключителния турнир от покер веригата Unibet Open. За първи път в исторята на турнира трима представители на една държава достигат до финална маса. И тези трима финалисти са именно от България! Симеон Найденов, Димитър Данчев и Йордан Митренцов, заедно с останалите 6 финалисти, ще се борят днес от 16.00 часа за първата награда от £109,550.

В историята на турнира не е имало никога български шампион, но като че ли сънародниците ни са на път да пренапишат историята. В момента на Интернет страницата на организаторите тече анкета с въпрос към всички зрители: От коя държава ще бъде тазгодишният победител в турнира? България за сега води класацията според зрителските гласове.

Освен че тримата българи са стигнали до финалната маса в турнира, един от тях е и масивен чиплидер на масата! Симеон Найденов е с над 1 млн. чипа и с двойно по-голям стак в сравнение с най-близкия му противник.

Снощи, когато стана ясно, че тримата българи достигат дo финала, истерията около новината масово завладя състезателните маси. Всички участници, зрители и дори организаторите на турнира се изредиха за ръкостискане с българите, заради феноменалното развитие на тазгодишния турнир.

Българската делегация се е подготвила със специален талисман за нашите участници. Български трикольор, който е бил свидетел на мача за четвъртото място на Цвети Пиронкова на Уимбълдън и на хеттрика на Бербатов в началото на сезона, ще е до финалната маса и тази вечер. Успехът на българите е без прецедент в покера, който както е известно е игра не само на късмет, но и на изключителни умения и стабилна психика.

Пожелаваме успех на нашите момчета и стискаме палци за първи път в историята на покер турнира Унибет Опън шампионът да бъде българин!

За Контакти: Anettevents Ltd.

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1374