Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Забавления

Вземи в gLOG
08 Декември 10, 20:33 / Автор: PR Agency Anettevents
Пейте и играйте с Бате Енчо и Chipolino!
Бате Енчо кани всички палавници да се забавляват заедно с него, малко преди Коледа в първия за Варна фирмен магазин на „Chipolino” във Варна Тауърс. Организаторите са предвидили много игри, забавления и подаръци за своите най-малки приятели и обещават, че нито едно хлапе няма да скучае. Все пак присъствието на Бате Енчо е сигурно доказателство, че Коледното Шоу ще бъде незабравимо за децата!
Празненството за малчуганите е организирано както по случай наближаващите Коледни празници, така и заради откриването на първия във Варна детски магазин на „Chipolino”, който се намира на ниво 2 в новия търговско-развлекателен комплекс Варна Тауърс. Това е и единственият магазин в България с изградена вело алея, където малките клиенти могат да изпробват желания велосипед!

Всички дечица, заедно с техните родители, са добре дошли в магазина на „Chipolino” на 12 декември от 12:00 часа, за да празнуват и да се забавляват заедно с Бате Енчо.

След като създаде незабравими спомени на малките посетители на магазина, Бате Енчо и приятели от „Chipolino” ще подарят усмивки лично и на децата от Клиниката по детска клинична хематология и онкология при МБАЛ "Св. Марина"-Варна.

Повече за „Chipolino”

Продуктите „Chipolino” и “Babay Max” са добре познати и за кратко време успяха да станат синоним на неповторим стил и удобство и предпочитан избор на много семейства в Европа. Търговските марки предлагат собствен дизайн на дамаска и цветове, проектирани изцяло в България и осигуряващи ненадминат комфорт и лекота за родители и деца.

Мисията на компанията е да достави възможно най-приятното изживяване за цялото семейство, като го постигне точно когато и където е необходимо, с продукти и услуги за родители с различен стил и предпочитания.

За Контакти: Anettevents ltd

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1117