Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Изкуство

Вземи в gLOG
09 Декември 10, 01:40 / Автор: ТВ Арт
ТВ Арт ще покаже филм за Вера Кочовска на 10 декември
В Арт ще покаже филм за Вера Кочовска на 10 декември
В деня посветен на Плевен, освен предварително подготвените клипове от музеите и галериите на града, ТВ Арт ще излъчи документалния филм на режисьора Стилиян Иванов “Феноменът Вера”.

Филмът е част от поредицата “Репортажи за вярата”. Първата лента в тази документална сага е заснета с благословията на леля Вангя през 1996 г. и логично е посветена на най-големия феномен на Балканите – пророчицата от Рупите или както я наричат всички “баба Ванга”. Пет години по-късно Стилиян продължава кино-разказ с преподобна Стойна – предшественичката на Вангя, а още пет години по-късно факт става филмът за Вера Кочовска.

“Феноменът Вера” е не просто филм за лечителката от Плевен. Той е напътствие за чист духовен живот, следствие на който може и да се очаква материално добруване. В него ще научите безброй отговори както на ежедневните въпроси, така и на глобалните загадки – смърт, прераждане и др.

Не случайно филмът на режисьора Стилиян Иванов и оператора Мирослав Евдосиев, продуциран от Додофилм, ще бъде излъчен в деня посветен на Плевен. Инициативата на депутата от ГЕРБ Ивелин Николов има за цел да представи не само миналото историческо и културно величие на града, но и уникалните му съвременици. В специалната програма на ТВ Арт ще “блестят” и емблематичните клипове на Емил Димитров /друг велик плевенчанин/- “Моя страна, моя България”, “Писмо до мама” и “Ако си дал”, дело също на екипа на Стилиян Иванов.

За Контакти: TVart channel

Източник:
www.tvart.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1274