Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
12 Декември 10, 16:11 / Автор: Аглика Илиева
Ретро преса за коса Bellissima за три вида къдрици
Първата ретро преса за коса на Иметек - Bellissima Graphic Curls вече е на българския пазар. Тя е с керамично покритие и дава възможност за оформянето на три вида къдрици.
Първата ретро преса за коса на Иметек - Bellissima Graphic Curls вече е на българския пазар. Тя е с керамично покритие и с приставки, които дават възможност за оформянето на три вида вълни: равномерни, дълбоки в ретро стил и леко начупена коса. Ретро пресата на Bellissima е значително по-лека от останалите ретро-модели, предлагани у нас. В комплекта е включен и несесер за съхранение. Цената на ретро-пресата е 99 лв.

Bellissima е пълна продуктова серия от преси за коса, маши и сешоари, които постигат отлични резултати и притежават уникален дизайн, специално създаден за жени. Уредите Bellissima са продукт на италианската компания Imetec - безспорен лидер в създаването на технологии за косата. Само през последната година Imetec представи на българския потребител 5 нови модела преси за коса, 3 нови мини преси и 3 нови модела сешоари, които отговарят на най-новите тенденции в производството на уреди за красота.

Всички модели на Bellissima могат да бъдат закупени от сайта www.bellissima.bg

За Контакти:Аглика Илиева

Източник:
www.bellissima.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0928