Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Забавления

Вземи в gLOG
13 Декември 10, 18:14 / Автор: PR Agency Annettevents
Бате Енчо подари усмивки на варненските деца
Вчерашният неделен ден се превърна в истински празник за децата, посетили официалното откриване на магазин Chipolino във Варна Тауърс. Царят на детските усмивки Бате Енчо се нагърби с нелеката задача да подари добро настроение на малчуганите, дошли да покажат таланта си. Всички се бяха подготвили със стихче или песничка, така че да заслужат подаръците, подготвени от организаторите.
След тричасовия маратон на песни, танци и игри, Бате Енчо потегли към Клиниката по детска клинична хематология и онкология към МБАЛ "Св. Марина"-Варна. Там децата го посрещнаха с коледни песни и изключително вълнение от срещата с телевизионния си любимец. Много коледно настроение и песни завладяха детската занималня, а в музикалните изпълнения се включиха дори родителите и медицинските работници. От Chipolino подариха на децата чудни играчки, създавайки повод за детски усмивки и надежда, че на Коледа стават чудеса. 

Единствено отсъствието на екранната половинка на бате Енчо, куклата По-по-найчо, попречи децата да се почувстват като в телевизионно студио. Бате Енчо обясни на малките си фенове, че този път плюшеният герой не е успял да излезе от телевизора, но за следващия път ще се постарае повече. Именно с пожелание за бъдещи срещи , но на варненските плажове, завърши детският празник за малките пациенти на клиниката.

За Контакти:Anettevents Ltd

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.603