Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Хотели и пътуване

Вземи в gLOG
18 Декември 10, 21:33 / Автор: O3 PR&Consulting Agency
Манфред Мюних е новият регионален директор на Dedeman Hotels & Resorts International
Под негово управление са хотелите в България и Узбекистан, предстои да поеме мениджмънта и на тези от Близкия Изток.
София, 15.12.2010 г. Г-н Манфред Мюних е новият генерален директор на Dedeman Princess София хотел и регионален директор на хотелите от веригата Dedeman Hotels & Resorts International. Освен българските Dedeman Princess в София и Dedeman Тримонциум в Пловдив, Г-н Мюних ще управлява и хотела в узбекистанската столица Ташкент, а впоследствие на негово подчинение ще преминат също така хотелите от веригата Dedeman в Близкия Изток. 

Г-н Манфред Мюних заменя на поста досегашния регионален директор Аднан Хастюрк, който ще бъде регионален директор на хотелите на Dedeman Hotels & Resorts International в Турция. 

Г-н Манфред Mюних е роден в Германия, където завършва хотелиерско училище, след което се дипломира в университета Корнел, Итака, Ню Йорк – един от 10-те най-елитни университети в света. Има дългогодишен опит в хотелиерския бизнес, като в течение на кариерата си е управлявал редица луксозни и курортни хотели в страни от цял свят – Индонезия, Хонконг, Саудитска Арабия, Кувейт, Германия, Франция, Великобритания, САЩ и др. Сред тях са световно известни хотелиерски вериги като Меridiеn, Maxim’s, Parker и Nikko.

„Една от главните ми цели ще бъде по-нататъшното развитие на услугите в хотелите от веригата Dedeman в региона, както и на качеството на обслужване в тях. Основната идея е да отговорим на очакванията на нашите гости. Втората задача, естествено, ще бъде работим и за заемането на все по-голям пазарен дял”, посочи г-н Мюних. 

„Хотел Dedeman Princess София наскоро получи за втори пореден път наградата за най-голям брой отчетени нощувки в София за 2010 г., а през 2009 г. беше обявен за най-добър конгресен хотел на България. Всичко това са признания за нашия успешен бизнес, който ще продължим да развиваме”, допълни още г-н Манфред Мюних. 

Dedeman Group е създадена в Турция през 1918 г., като първоначално развива дейност в строителството и минния сектор, а от 1966 г. навлиза и в туристическия бизнес. През юни 1966 г. е открит първият хотел Dedeman в Анкара, който представлява уникален за страната модерен и луксозен комплекс. През 1998 г. групата от компании се преименува на Dedeman Holding. Към момента Dedeman Hotels & Resorts International управлява 21 хотела в Турция и извън страната. Dedeman е една от най-дългогодишните хотелски марки и същевременно сред най-големите хотелски вериги в своя сектор. С над 4500 стаи и капацитет от 9000 легла сега, Dedeman планира да увеличи броя на хотелите си в Турция и съседните страни, като само в периода 2011-2013 г. предстои да отворят врати нови 5 нови от веригата.

Източник:
O3 PR&Consulting Agency

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.113