Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Спорт

Вземи в gLOG
18 Декември 10, 21:42 / Автор: Concept Creative
Боровец откри сезона с много сняг и добро настроение напук на ураганния вятър
На 18 декември - събота, Боровец официално откри зимен сезон 2010/2011. За да се включат в „Снежния празник”, в курорта дойдоха много хора, които имаха привилегията първи да се спуснат по прекрасно заснежените и обработени писти на Боровец.
На 18 декември - събота, Боровец официално откри зимен сезон 2010/2011. За да се включат в „Снежния празник”, в курорта дойдоха много хора, които имаха привилегията първи да се спуснат по прекрасно заснежените и обработени писти на Боровец. От Бороспорт имаха специален подарък за всички присъстващи – каране на полoвин цена през целия уикенд, както и безплатно нощно каране в събота. 

Независимо, че силният вятър не позволи пускането на четириседалковия лифт «Ястребец Експрес» и кабинката и най-запалените не можаха да се спуснат по любимите писти в ски-център Ястребец и Маркуджик, имаше много емоции, добро настроение и подаръци за всички, които се включиха в празника. За малките бяха изградени специални трасета за шейни, по които «се лееше» много смях и веселие. Раздадени бяха много подаръци от Бороспорт, Olympus, SLS и други партньори на събитието. 

Всички затаиха дъх, когато eдни от най-добрите фристайл скиори и сноубордисти на България – Искрен Захариев, Николай Найденов – Малкия, Димитър Чокоев, показаха изключително сложни и атрактивни трикове на скоковете и на специално обособената зона за фристайл, изграденa благодарение на БАССЕС (Българската асоциация по ски свободен и екстремен стил). Taка Боровец успя да отбележи и Световния ден на сноуборда, който съвпадна с деня на откриването.

Любителите на зимните спортове се радваха на много атрактивни демонстрации, като представлението на детските ски отбори на „Чамкория”, „Рилски Скиор” и „Нитро Тийм”, спонсорирани от Бороспорт. Децата направиха супер-шоу, с което зарадваха всички присъстващи и показаха, че имат много талант и заразителен спортен дух. По този повод от Бороспорт обявиха, че специално за децата намаляват сезонната лифт карта нa 600 лв., за да могат да спортуват редовно. Това дава голям шанс за развитие на едно прекрасно място за тренировки. 

Трябва да се отбележи и драстичното намаление на сезонната карта за възрастни този сезон. 

Друго атрактивно представление бяха демонстрациите с коне, които теглиха скиори пред очите на всички. Като цяло изглеждаше доста страшно, но всички които го направиха, споделиха, че е много приятно и е добра алтернатива за екстремен спорт. 

Празникът завърши с уникалното огнено шоу на ски учителите на Бороспорт. То е стара традиция на курорта и можете да го видите всяка сряда от 20:00 ч. Ски учителите и този път доказаха, че когато човек „го може”, и най-сложните умения изглеждат едновременно много лесни, красиви и вдъхновяващи.

Независимо от силния вятър, ентусиастите успяха да покарат качествено в ски център Ситняково и заявиха, че ще се върнат пак при първа възможност. От Бороспорт продължиха с изненадите за всички, които обичат зимните спортове, като освен намалените цени на сезонните карти за курорта, обявиха атрактивни уикенд пакети с включена екипировка и уроци, както и много добри предложения за пакети в хотел Рила с лифт карти. Повече информация за всички новости и предложения можете да видите на www.borovets-bg.com.

Снежният празник завърши, но доброто настроение ще остане поне до следващия хубав уикенд в планината. Призивът на организаторите от Бороспорт и Concept Creative остава –„Спортувайте и прекарвайте повече време в планината, за да се чувствате по-здрави и по-млади”. 

Източник: Concept Creative

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1132