Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Медии

Вземи в gLOG
19 Декември 10, 17:51 / Автор: Grain Advertising
През 2011 година предстои вторият M-Tel Media Masters
Центърът за развитие на медиите ще партнира на телекома за конкурса за журналисти
София,
19 декември 2010 г.

Най-добрите журналистически постижения при отразяване на достиженията в областта на телекомуникациите ще бъдат отличени за втори пореден път през 2011 година в надпреварата M-Tel Media Masters. Центърът за развитие на медиите ще бъде партньор на телекома за предстоящото поредно издание на конкурса през следващата година.

Неправителствената организация ще приемаконкурсните материали. Експерти на Центъра за развитие на медиите ще се включат в предварителната селекция на кандидатурите и ще подпомагат работата на независимото жури, което ще определи най-добрите постижения.

Както през настоящата година, така и при новото издание на надпреварата конкурсните материали ще бъдат оценявани според техните информативност, обективност, аналитичност, творчески и нестандартен подход към темата.

Целта на конкурса е да покаже значимостта на телекомуникациите и новите технологии за развитието на икономиката и обществото не само в България, но и по света. Наградата M-Tel Media Masters е признание за най-добрите журналистически работи по теми, свързани с телеком сектора и с различни области от наши живот, повлияни от новите технологии – Интернет, радио и телевизия, нови медии, медицина, търговия, криминология и много други.

Допълнителна информация:

За Центъра за развитие на медиите: Организацията е създадена през 1998 година с цел да съдейства за утвърждаване на свободата на словото, безпрепятствения обмен и разпространение на информация, за подпомагане на независимите медии в България, за насърчаване на съвременната българска журналистика, както и за разширяване на сътрудничеството между държавната администрация, частния сектор, образователните институции и неправителствените организации, с оглед по-нататъшното демократизиране и либерализация на българския медиен сектор. Центърът работи с медийни институции от Европа, Азия и САЩ за разработване на програми за професионална квалификация за журналисти и медиен мениджмънт, адаптиране и издаване на учебна литература в областта на медиите.

За M-Tel Media Masters 2010: С голямата награда M-Tel Media Masters бяха отличени Надежда Василева от БНТ и Владимир Владков от сп. “Computerworld” на официална церемония с повече от 450 гости от медийния и рекламния свят. Специален гост на събитието беше френският писател Фредерик Бегбеде, който говори за това как технологиите променят света, представяйки гледната си точка чрез темата Навлизаме ли в „Прекрасния нов свят” по едноименната антиутопия на Олдъс Хъксли.

Корпоративни комуникации
Мобилтел ЕАД
0882 201 221 

Източник:
Мартин Батков

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.2727