Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
20 Декември 10, 12:05 / Автор: AMI Communications
HP посреща празниците, подарявайки стил и удобство в множество технологични изненади
20 декември 2010 г. – Този коледен сезон НР предлага богат избор от мобилни компютри, принтери и онлайн решения за всеки от своите потребители – от феновете на музиката и забавленията до заетите семейства, които вечно са в движение.
20 декември 2010 г. – Този коледен сезон НР предлага богат избор от мобилни компютри, принтери и онлайн решения за всеки от своите потребители – от феновете на музиката и забавленията до заетите семейства, които вечно са в движение.

Независимо дали ще изненадат своето семейство, приятел или колега, потребителите ще могат да изберат високия клас технологии от НР в продукти с уникален дизайн и първокласни аудио и тъч интерфейс или принтери, печатащи, от каквото и да е мобилно устройство - всички те, предлагащи изобилие от възможности за забавление.

Страхотна технология за любителите на музиката и забавлението
Компютрите и принтерите на HP са с най-модерните технологии. Те предлагат на потребителите интуитивно изживяване, което могат да усетят с всичките си сетива – да го видят, чуят и докоснат.

- HP Envy 14 е компактен и функционален компютър с цвят на матиран алуминий и лазерно гравиран корпус. Envy 14 разполага с HP Radiance Infinity дисплей, който осигурява едни от най-ярките и живи цветове. Освен това е снабден с Beats аудио технология - една от най-добрите в индустрията. Envy 14 е първият ноутбук на НР с клавиатура със задно осветяване от „островен тип”. Той се предлага на цена от 2 599 лева с ДДС. (1)

- НР Pavilion dv6 e достоен представител на колекцията функционални, леки и елегантни ноутбуци Pavilion. Той се предлага в три различни цвята – червено, метално сиво и шампанско. HP Pavilion dv6 е подходящ за всякакъв вид мултимедийно забавление. Ноутбукът е снабден с последните технологии за звук и графика - нов 39,6 см. HD дисплей, TV тунер, както и технологиите TrueVision Webcam и НР QuickWeb. Моделът се предлага на цени, започващи от 1549 лева с ДДС.(1)

- HP Photosmart Premium e-All-in-One е многофункционално устройство, което включва технологията HP ePrint за печат от каквото и да е мобилно устройство с имейл клиент, независимо къде по света се намират потребителя или неговия принтер.(2) Освен улеснението при всекидневен печат на документи, което принтерът предоставя, и големият му сензорен 10.9 см дисплей улеснява потребителите да отпечатват своето любимо уеб съдържание, като използват голямото разнообразие от интерактивни приложения на НР, включващи отпечатване на карти, снимки, Sudoku пъзели, страници за оцветяване, календари, новини и други, без нуждата от компютър.(2) Потребителите могат и да сканират, копират, архивират, редактират и отпечатват снимки, като използват впечатляващата сензорна технология и автоматичната 13 x 18 см. тава за снимки или автоматично да отпечатват документи двустранно. Моделът се предлага на препоръчителна цена от 329 лева с ДДС.(1)

- HP Photosmart Plus e-All-in-One - чрез големия 8.9 см. сензорен екран отпечатването на снимки, документи и креативни проекти става само с едно докосване. Принтерът поддържа технологията HP еPrint, която позволява директен печат на уеб съдържание от смартфони и други мобилни устройства, без нуждата от компютър или допълнителен софтуер. Този принтер, скенер и копир може с лекота да задоволи всички нужди от печат у дома - от снимки до документи и всичко останало. Моделът се предлага на препоръчителна цена от 269 лева с ДДС. (1)

- HP Officejet Pro 8500A Plus e-All-in-One предоставя печат на цветни документи и маркетингови материали с професионално качество на до 50% по-ниска цена на страница и консумация на електроенергия, спрямо лазерните принтери от същия клас(3), и до 80% по-малко употребени материали при изработката на консумативите и техните опаковки.(4) Пакетът бизнес приложения на принтера, съчетан с технологията HP ePrint осигурява на всеки домашен офис комбинацията от бърза и качествена работа на достъпна цена. Продуктът е наличен на начална цена от 679 лeвa с ДДС.(1)

- Създаден с грижа за околната среда, HP Deskjet 3050 All-in-One е произведен от 35% рециклирана пластмаса и работи с оригинални мастилници на HP, които се състоят от до 70% рециклирано съдържание. Сертифициран по програмата ENERGY STAR, принтерът предлага и бързо преминаване между различните режими на работа и се доставя в специална чанта за многократна употреба. Продуктът е наличен на препоръчителна цена от 149 лева с ДДС.(1)

- За да осигури най-доброто качество на печат, НР предлага пълен набор оригинални мастила и хартии, оптимизирани така, че потребителите да извличат най-добрите резултати от своите принтери НР. (4)

Леки и тънки ноутбуци за потребителите в движение
За потребителите, които са повече в движение и искат да демонстрират своя стил, НР предлага суперпортативни ноутбуци с отлична стойност.

- Лекият и тънък HP Pavilion dm4 предлага мобилност, подплатена с тънък дизайн и елегантно гравиран метален корпус, което го прави подходящ, но и стилен избор за целодневна работа. Ноутбуците Pavilion dm4, dv6 и dv7 с метални корпуси разполагат с четец на пръстови отпечатъци и HP SimplePass, които осигуряват на потребителите достъп до всичките им пароли и информация с идентификация на пръстов отпечатък.

- Ноутбуците от серията HP Mini 210 са най-подходящият мобилен партньор за целодневно изживяване(6). Те предлагат възпроизвеждане на видео в HD(7) и голямо разнообразие от цветове в тънък и елегантен дизайн. Аксесоари, като неопренови мини-калъфи и стилни мишки, които пасват на дизайна, също са налични за продуктите от серията. HP Mini 210 се предлагат на цени, започващи от 749 лв. с ДДС.(1)

За тези, които пазаруват в последния момент
Захвърлете традиционния безличен подарък и си създайте персонализиран такъв с празнично изображение като фотокнигите, фотокалендарите или плакатите на НР с HP Photo Creations software. Софтуерът ви позволява лесно да трансформирате снимките си в изображения с професионално качество, докато сте удома. Така можете да ги изпратите в най-близкото фотостудио и само да минете, за да си ги вземете, или да ги отпечатате вкъщи. Софтуерното приложение е предварително заредено и разпространено с милиони потребителски ноутбуци и принтери HP. Те също така могат да бъдат персонализирани с логото на търговеца за вътрешно разпространение.

Сервиз и поддръжка
Продуктите на HP се поддържат от HP Total Care - отличеното с награди обслужване, решения и поддръжка, както за продукти в гаранция, така и за такива с изтекъл гаранционен срок. Онлайн опциите за поддръжка на HP включват сайтовете на HP Customer Care и HP Support & Drivers, а също и безплатни онлайн уроци и видео канал за поддръжка.

За HP
HP създава нови възможности, позволяващи на технологията да има значително влияние върху хората, бизнеса, държавните органи и обществото. Най-голямата технологична компания в света НР предлага обширно портфолио в областта на печата, хардуера, софтуера, услугите и IT инфраструктура, което разрешава проблемите на потребителите. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) е достъпна на http://www.hp.com/bg.

(1) Установена цена за Европа, Близкия Изток и Африка (EMEA). Реалните цени могат да варират.
(2) Изисква се интернет връзка с принтера. Технологията работи с всякакви устройства, които поддържат интернет и имейл. Времето на отпечатване може да варира. Научете повече на www.hp.com/go/ePrintCenter.
(3) В сравнение с по-голямата част лазерни AiO устройства <€400 без ДДС ,март 2010 г. Калкулирането сравнява теглото на консумативите и опаковките на касетите, които са необходими за същото количество отпечатани материали.
(4) За повече информация за най-добрите оригинални консумативи HP за вашите продукти, вижте: http://welcome.hp.com/country/uk/en/laser-toner-ink-cartridges.html
(5) Продават се отделно или се закупуват като опционална покупка.
(6) Животът на батерията зависи от продукта, конфигурацията му, заредените приложения, характеристики, употреба, безжична функционалност и настройки на режима. Максималният капацитет на батерията може да намали с времето и употребата. Вижте MobileMark07 battery benchmark www.bapco.com/products/mobilemark2007 за допълнителна информация.
(7) Изисква се HD съдържание за да се възпроизвеждат HD изображения.

За Контакти:

Мартин Маев, AMI Communications за HP IPG,
т: 02 / 989 51 15, @: martin.maev (at) amic.bg

Източник:
AMI Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1156