Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
20 Декември 10, 23:19 / Автор: PR Agency Anettevents
Уникален уикенд във Варна Тауърс
Триметров техно робот, атрактивни танцьори, модно дефиле, хокеисти, джуджета и коледни герои превзеха Варна Тауърс в отминалия уикенд. Незабравима емоция, много забавление и интересни закачки осигури на своите гости най-новият търговски комплекс в морската столица.
Варненци първи получиха възможността да се насладят на премиерното за България сензационно светлинно шоу с уникален триметров робот от Румъния. Атрактивният спектакъл, добил неимоверна популярност в северната ни съседка, бе представен и у нас със съдействието на Румънеца и Енчев. Главни действащи лица в нестандартния музикален проект са мистериозен DJ и атрактивен техно робот, бълващ фонтани от огън и лазер. Варна Тауърс бе домакин и на още един звезден дует с чуждестранно участие. Микс от най-добрите хаус парчета поднесоха на гостите на Big Balls турският DJ Gur Hakim и изкусителната Rali.

В неделния ден с почетна обиколка в „пълно бойно снаряжение” хокейният отбор на Варна „Морски дракони” изненада посетителите на комплекса. Момчетата се похвалиха със спечелените златни медали от провелия се по-рано този месец турнир в София. Много забавни моменти поднесе и организираното от „Роса” състезание „ГОТИНИТЕ БАБИ НА СЕРДИКА” – до мегамаркета и обратно.

На 22 декември следва поредният жест на Варна Тауърс към жителите и гостите на морската столица – безплатен концерт на румънската денс сензация Андреа Баника. Още много забавления и подаръци за малки и големи по случай Коледните и новогодишни празници е приготвил в следващите дни екипът на новото архитектурно чудо на Варна.

За Контакти:Anettevents LTD

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.9197