СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

21 Декември 10, 13:53 / Автор: Ай Би Ес България
Ай Би Ес България разширява своето портфолио от решения и услуги с продуктите на Apple
От месец декември 2010 Ай Би Ес България придоби правата на оторизиран риселър на Apple за България. Стремежът на компанията е да покрие напълно високите стандарти в областта на корпоративните доставки и сервизното обслужване на продуктите на Apple.

Живеем и работим в динамичен свят, в който стандартите се пренаписват, технологиите се развиват бързо и променят начина, по който възприемаме света около нас. Днес една компания е водеща в създаването на продукти, които чрез иновативност и прогресивни технологии променят нашия живот. Компанията е Apple. Продуктите с марката Apple отдавна са се доказали с качествата си сред крайните потребители и тясно специализираните професионални групи, а сега вече навлизат и в бизнеса като първокласни решения, предоставящи както производителност и сигурност, така и удобство и удоволствие при работата с тях.

"Вярваме, че добрите идеи в съчетание с първокласни продукти и професионални услуги, са именно това, което позволява на Ай Би Ес България да помага на своите клиенти и партньори да бъдат лидери в областта, в която работят и се развиват – чрез по-продуктивна работна среда и по-ефективни бизнес процеси. Всеки продукт, който става част от бизнес средата, се нуждае от адекватни професионални услуги, които да покриват корпоративните стандарти за качество, сигурност и гъвкавост при обслужването на продуктите в целия им цикъл на живот. Избирайки Ай Би Ес България като свой Apple партньор, клиентите могат да разчитат на същото високо качество на обслужването и професионализъм, които изведоха компанията сред най-добрите ИТ организации в България." - заяви Горан Ангелов, Управител, Ай Би Ес България.

През последните седем години Ай Би Ес България се доказа като основен корпоративен доставчик на най-високия клас бизнес компютърно оборудване с марките ThinkPad и ThinkCentre. Тези уникални, проектирани за бизнеса машини в лабораториите на IBM и Lenovo, и днес все още са безспорни лидери по отношение на бизнес дизайн, функционалност и надеждност. Добавяйки в портфолиото си изключителните продукти на Apple, компанията има възможност да предложи най-добрите решения на пазара, като отговаря на разнообраните нужди и предпочитания на бизнеса днес.

Ай Би Ес България (www.ibs.bg) е водеща българска компания приела предизвикателството чрез иновативност и прогресивни технологии да доставя решения променящи живота и бизнеса. Съчетаваме услуги в областта на информационните технологии с високо квалифицирани умения и професионализъм, които подпомагат развитието на организациите с оглед постигане на по-висока ефективност, по-добро ниво на обслужване на клиентите и партньорите и по-добра продуктивност.

За да осигурим най-доброто за своите клиенти, ние си партнираме с лидерите. IBS е Premier бизнес партньор на IBM и Lenovo, оторизиран сервиз за IBM/Lenovo продукти, оторизиран център за обучение за IBM софтуер и RedHat, партньор на CISCO и ORACLE.

www.ibs.bg