Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
23 Декември 10, 13:24 / Автор: Microinvest
Стотици счетоводители на премиерата на най-новия счетоводен софтуер Microinvest Делта Pro
На 15.12.2010 г. и 17.12.2010 г. в конферентната зала на Геопланпроект в София, се проведоха национални счетоводни семинари, организирани от софтуерната компания Microinvest. Двете събития, които бяха напълно безплатни за всички участници, се превърнаха в най-коментираната новина сред счетоводната общност. Конферентната зала с капацитет от почти 300 места се оказа недостатъчнa за всички желаещи да присъстват. Огромният интерес към официалното представяне на най-новата и модерна счетоводна система на Microinvest – Microinvest Делта Pro и лекциите на Димитър Войнов на тема „Годишно счетоводно приключване и промени по ЗКПО” беше причината организаторите да обявят две дати за семинара, за да могат всички желаещи да се включат.

Акцентът беше поставен върху премиерата на новата счетоводна система Microinvest Делта Pro. Презентацията на функционалните възможности на прогресивния продукт беше изложена с достъпни примери от практиката. Разнообразните справки, възможностите за автоматично въвеждане на данни и интуитивното меню бяха демонстрирани в реално време и с участието на аудиторията. Един от впечатляващите детайли за всички присъстващи бе красивият дизайнерски стил на програмата. Удобни бутони и модерната визия на документите, стиловете и иконите следват съвременните тенденции.

От Microinvest споделиха, че както всички продукти на компанията от серията Pro, новата счетоводна система Microinvest Делта Pro е създадена да бъде Лидер. Продуктът ще постави началото на нова ера в счетоводния софтуер. Чрез Microinvest Делта Pro се прави своеобразна проекция на бъдещето – с предизвикателства, но и с много нови възможности.

Всички присъстващи на счетоводните семинари на Microinvest имаха уникалната възможност да се запознаят с първите екрани от следващият проект на компанията – Microinvest ТРЗ Pro. Първата публична версия на продукта ще бъде публикуваната на корпоративния сайт на Microinvest на 15.03.2011 г. Новото мощно ядро, индивидуални настройки, неограничен брой лични картони с модерна визия са само малка част от многобройните възможности, които Microinvest ТРЗ Pro ще предостави на своите бъдещи потребители.

Специалисти от Microinvest бяха на разположение на всички желаещи за отговор на индивидуални въпроси и консултации, както за възможностите на Microinvest Делта Pro, така и за останалите софтуерни решения на компанията. Отделено беше време за решаване на конкретни казуси.

За всички участници в безплатните счетоводни семинари бяха предвидени специални подаръци от Microinvest. Само присъстващите получиха талон, даващ възможност за покупка на Microinvest Делта и Microinvest Делта Pro на специална пакетна цена от 49 €. Всички побързаха да са сред първите, които ще започнат новата година, използвайки най-модерния счетоводен продукт. Първата официална версия на Microinvest Делта Pro ще бъде публикувана на 01.01.2011 г., а цената й ще бъде само 99 € за едно работно място. Организаторите увериха, че изненадите, свързани с Microinvest Делта Pro няма да се изчерпят с това предложение, а нови и атрактивни промоции предстоят за настоящи и бъдещи клиенти и партньори на Microinvest.

Интересна дискусия беше продиктувана от лекциите на гост-лектора Димитър Войнов – старши експерт в отдел “Счетоводна практика”, дирекция “Данъчна политика” в Министерство на финансите. Той даде практически съвети, подкрепени с примерни факти по актуалните теми като „Промени в ЗКПО за 2011 г. Актуални въпроси от практиката по прилагането на ЗКПО” и „Годишно счетоводно приключване и данъчно облагане по ЗКПО”.

Подходящ завършек на семинарите бяха специално организираните от Microinvest томболи. Сред всички участници на двата семинара 10 късметлии си тръгнаха с безплатни софтуерни пакети за цялостна организация на бизнеса на обща стойност над 300 €.

За Контакти: marketing@microinvest.net

Източник:
http://www.microinvest.net/info/?p=1147

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1135