Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
05 Януари 11, 15:54 / Автор: eventA PR Agency
Диамантен финал на 2010 година в РИУ Правец
За пореден път Natura Bisse Barcelona събра ВИП гости при представянето на диамантената си козметика. СПА центърът на РИУ Правец, който е част от веригата Victoria SPA, посрещна гостите на комплекса и с чаша шампанско представи блясъка и неповторимите качества на бижуто в грижата за кожата.
На 30ти Декември луксозният комплекс Правец Голф и СПА бе домакин на финалното бляскаво и изискано събитие от серията „Диамантено парти” на испанската козметика – Natura Bisse Barcelona.

За пореден път марката събра ВИП гости при представянето на диамантената си козметика. СПА центърът на хотела, който е част от веригата Victoria SPA, посрещна гостите на комплекса и с чаша шампанско представи блясъка и неповторимите качества на бижуто в грижата за кожата.

Уникалната козметика със стрит диамантен прах и безпрецедентна концепция за красота, предназначена за най-взискателната кожа бе представена от г-жа Грети Гарсия – изпълнителен директор на Esthetic Privilege, вносител на марката за България.

„Най-качествената козметика, която се внася в България!“ – така обяви продуктите на световния козметичен лидер собственика на Victoria SPA – г-жа Виктория Кесаровска. Тя лично покани гостите на комплекса да си подарят преживяването Natura Bisse в специално оборудваните кабинети на СПА центъра.

Присъстващите дами имаха възможност на тестват диамантения прах на колекцията, но и да получат невероятни подаръци – отстъпка във Victoria SPA RIU Pravets, уикенд в RIU Pravets и безплатни процедури Natura Bisse.

Партньорството между Natura Bisse и Victoria SPA ще продължи и през започналата 2011г. със събития във всички центрове от веригата.

* * *
Esthetic Privilege е изключителен представител за България на Natura Bisse Barcelona, Cosmofrance, (Маями, САЩ), Cosmogene S.A. (Женева, Швейцария) и Moohan Engineering Group (Сеул, Корея). Компанията има за цел да доставя на българския пазар цялата гама от продукти и апарати необходими в сектора на естетичната медицина и козметология.

За Контакти:

Юлиян Ефтимов
0884 217 903
eventA PR Agency

Източник:
www.eventa.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.2161