СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Интернет

05 Януари 11, 17:58 / Автор: СТЕНИК
СТЕНИК стартира стажантска програма за млади уеб таланти през 2011
Като компания, която подкрепя развитието на младите хора и насърчава изграждането им като професионалисти, ние от СТЕНИК стартираме инициативата Web стажанти. Целта е да се даде възможност за старт в изграждането на кариера и път към усъвършенстване на знанията и уменията в уеб сферата.
Започва новата година, а с нея идват нови предизвикателства, успехи и възможности. Тези, които имат желание да развият своя талант и потенциал в сферата на уеб дизайна и програмирането, както и управлението на проекти, могат да намерят поле за изява при нас.

Стажът в СТЕНИК прeдлага възможност на стажантите да изберат професионалната област според техните интереси, да опознаят корпоративната култура и спецификата на уеб бизнеса, да работят с професионален екип, да спечелят много нови приятели и да бъдат назначени на постоянна длъжност в компанията в бъдеще. Освен това ще бъдат въвлечени и в целия процес на изработка на един уеб сайт, онлайн магазини и ще участват в реални проекти.

Инициативата Web стажанти, предоставя възможността за 1 до 6-месечна практика в СТЕНИК на позициите уеб дизайнер (Web Designer), PHP програмист (Web Developer), XHTML&CSS програмист (Front-End Developer), тестер (QA & Content Manager) и мениджър „Проекти” (Project Manager).

Програмата е част от стратегията на компанията, насочена към професионалната ориентация и квалификация на младите хора. Тя дава възможност да се потопят в ежедневния ритъм на уеб бизнеса, дизайна и програмирането.

Всички желаещи да станат стажанти в СТЕНИК, могат да кандидатстват през онлайн формата на страницата на СТЕНИК: http://www.stenikgroup.com/bg/company/web-stajanti.

За Контакти: Ина Димитрова