Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
05 Януари 11, 18:01 / Автор: AMI Communications
HP представя нови настолни компютри за развиващи се предприятия
05.01.2011 г. – Днес НР представи нови бизнес настолни компютри с възможности за ъпгрейд, които позволяват на малкия бизнес да извлече максимума от своите инвестиции в технологии, докато се разраства.
От компанията обявиха наличността на моделите HP Pro 3130 Mini-tower, HP Elite 7200 и HP Pro 3135 Microtower

05.01.2011 г. – Днес НР представи нови бизнес настолни компютри с възможности за ъпгрейд, които позволяват на малкия бизнес да извлече максимума от своите инвестиции в технологии, докато се разраства.

Новите настолни компютри на HP са идеални за представителите на малкия и среден бизнес, които се нуждаят от гъвкави решения за днешните си нужди и възможност да ги адаптират спрямо бъдещите си бизнес потребности. Проектирани да впечатляват със стилния си и модерен дизайн, устройствата са и с доказани хардуерни и софтуерни характеристики и предостатъчна производителност. В същото време решенията са идеални за организации, които имат нужда от лесен за инсталиране компютър.

Предприемчивите собственици на малък бизнес избират последната компютърна технология на НР, за да подобрят своята продуктивност и конкурентност. Последната серия продукти на НР дава възможност на развиващите се предприятия да използват високо производителни десктоп компютри. Така те ще могат да се фокусират върху същността на своя бизнес, а не върху поддръжка на IT средата.

“Ние от HP помагаме на клиентите си от малките и средни предприятия да задоволят технологичните си нужди днес по такъв начин, че да успеят се възползват от бъдещите възможности за разтеж”, казва Шарл Снайман, вицепрезидент и главен мениджър, „Персонални системи” (PSG) за HP Европа, Близкия Изток и Африка (EMEA). “Тези продукти гарантират, че клиентите разполагат точно с компютрите, които им трябват в момента, за да могат да развият бизнеса си в бъдеще”.

HP Pro 3130 Mini-tower
HP Pro 3130 Mini-tower Business PC предоставя мощно и също така гъвкаво решение за малките и средни предприятия, които искат солидна технология на достъпна цена. HP Pro 3130 е и идеален модел за бизнеса, който има нужда от лесен за настройване компютър, надеждна технология и поддръжка.

HP Pro 3130 включва множество удобно разположени портове и слотове, които разширяват възможностите на компютъра, спрямо нуждите на потребителя. Той разполага с от 3.5 до 5.25-инчови вътрешни и външни слотове, предни и задни USB 2.0 портове.

Шаситата на HP Pro 3130 Mini-tower предлагат много възможности за конфигуриране, включително избор между последно поколение процесори на Intel i3, i5 и i7(1) и чипсет Intel® H57 Express, Intel Graphics Media Accelerator 4500 с DirectX 11,(2) и операционни системи Windows 7.

HP Pro 3130 поддържа до 16 гигабайта (GB) DDR3 SDRAM памет,(3) 32O GB твърд диск(4) и предлага опционален втори твърд диск, който да се превърне в RAID масив за защита на данните в реално време.

За предприятията, които имат нужда от повече пространство и поддръжка на медии, HP Pro 3130 предлага твърди дискове SATA до 750GB,(5) вграден четец за карти с памет 22-в-1 и разнообразие от записващи устройства, включително SuperMulti LightScribe DVD Writer.

Подходящ за малкия бизнес, който не разполага с IT персонал, HP Pro 3130 предлага различни средства за защита – включително HP Protect Tools за малък бизнес – проектиран да защитава данните на фирмата, и включващ:

- Password Manager – за управление и защита на вашите потребителско име и парола за различните сайтове и мрежи
- File Sanitizer – за надеждното изтриване на файлове и информация
- Device Access Manager – за ограничаване на неправомерно изтриване на данни
- Norton Internet Security 2011 осигурява пълна защита срещу заплахите, с които антивирусните и URL филтриращите системи не могат да се справят.
- Опционален Kensington Microsaver Security Lock може да бъде инсталиран на задния панел на компютъра, за да предотврати неговата кражба.

Цени и наличност
Настолният бизнес компютър HP Pro 3130 Mini-tower е наличен в България на препоръчителни цени от 699 лева с ДДС.(5)

HP Elite 7200
HP Elite 7200 е високо производителен настолен компютър, проектиран за малките предприятия, които имат нужда от лесно за инсталиране решение с подобрена защита и гъвкавост.

HP Elite 7200 осигурява подобрена производителност при създаване на мултимедийно съдържание и мултитаскинг, защото е снабден с последните процесори на Intel Core i3, i5 и i7(1) и чипсет Intel H57 Express.

Подходящо решение за малкия бизнес с ограничени възможности за поддръжка, HP Elite 7200 се предлага с HP ProtectTools за малки предприятия, който се намира в конзолата HP ProtectTools Security Manager на компютъра и включва:

- Device Access Manager – контролира портове, вътрешните и външните дискове за съхранение с цел предотвратяване на неправомерно прехвърляне или изтриване на данни.
- Credential Manager – функционалност за автоматично съхранение и защита на паролите.
- File Sanitizer – за надеждното изтриване на файлове и информация.

HP Elite 7200 също включва и средства за защита на мрежата от вируси и зловреден код, включително Norton Online Backup от Symantec, предназначен за защита на данните, съхранявани на мрежови компютри чрез автоматично архивиране на файловете в отделна директория. За да бъдат защитени компютрите от кражба, HP Elite 7200 включва и HP Chassis Lock и Kensington MicroSaver Security Cable Lock, като опция.

Цени и наличност
HP Elite 7200 е се предлага в България на препоръчителни цени от 999 лева с ДДС.(5)

HP Pro 3135 Microtower
HP Pro 3135 Microtower е богат на характеристики бизнес компютър с доказала се технология и възможности за ъпгрейд, който е способен да се развива заедно с бизнес нуждите.

Някои от ключовите му характеристики са способността да се свърже с два различни монитора чрез VGA и DVI-D. По-голямата зрителна площ позволява на потребителите да работят по няколко документа едновременно.

Като допълнение НР Pro 3135 Microtower осигурява и избор между процесорите AMD Athlon и Phenom. Осигурени са много възможности за гъвкавост с допълнителните слотове за памет, PCI Express (PCIe) слотове, 3.5” до 5.25” слотове за оптични устройства или твърди дискове. HP Pro 3135 е с дизайн, който позволява адаптиране спрямо бизнес нуждите на потребителите.

HP Pro 3135 поддържа до 16GB DDR3 SDRAM и до 750GB 3.0 Gb/s SATA твърд диск. За предприятията, които изискват допълнителна медийна поддръжка, се предлага SuperMulti LightScribe DVD диск.

Устройството идва с включен софтуер, който може да увеличи производителността. Освен останалите програми той включва пакет HP ProtectTools за средния и малък бизнес и пробна версия на HP Power Assistant и Norton Internet Security.

HP Pro 3135 се предлага с широко портфолио от възможности за поддръжка през целия жизнен цикъл на продукта. Тези възможности включват HP Care Pack Services за разширяване на стандартната гаранция и за да увеличи възвръщаемостта на инвестициите, HP Virtual Support Room за обслужване на компютъра до края на жизнения му цикъл, и HP Support Assistant, за гладко протичащ процес на работа.

Цени и наличност
HP Pro 3135 е наличен в България на препоръчителни цени от 649 лева с ДДС.(5)

За HP
HP създава нови възможности, позволяващи на технологията да има значително влияние върху хората, бизнеса, държавните органи и обществото. Най-голямата технологична компания в света НР предлага обширно портфолио в областта на печата, хардуера, софтуера, услугите и IT инфраструктура, което разрешава проблемите на потребителите. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) е достъпна на http://www.hp.com/bg.

(1) 64 bit къмпютинг архитектурата на Intel изисква компютърна система с процесор, BIOS, операционна система, драйвери и приложения позволяващи 64 битова архитектура на Intel. Процесорите няма да работят (включително при работа на 32 бита) ако BIOS не позволява 64 битова архитектура на Intel. Работата може да варира спрямо хардуерната и софтуерната конфигурация. За повече информация посетете: www.intel.com/info/em64t. Технологията за дву и четири ядрени процесори е предназначена, за да подобри работата софтуерни и хардуерни продукти извършващи няколко задачи едновременно, както и за операционни системи изпълняващи няколко команди едновременно и може да изисква подходяща операционна система за най-добра работа. Не всички потребителски и софтуерни приложения ще бъдат облагодетелствани от използването на тази технология.
(2) DirectX® 10 изисква Windows Vista или Windows 7. Windows 7 ще поддържа по-стари DirectX 9 адаптери използвайки WDDM v1.0 (Vista) драйвер. DirectX 10 изисква WDDM v1.1 (Windows 7) поддържащ драйвер.
(3) Максималния капацитет на паметта предполага операционна система Windows 64 или Linux. С 32 битовата операционна система на Windows, памет над 3GB може да не функционира поради системните изисквания.
(4) За твърди дискове, 1 GB = 1 милиард байта. Реалния форматиран капацитет е по-малко. До 16 GB пространство на твърдия диск са запазени за system recovery software.
(5) Препоръчителни цени. Реалните цени могат да варират.
(6) 60 дневен пробен период. За получаването на ъпдейти е необходима връзка с Интернет.
(7) Нивата на обслужване и времето за реакция при сигнали по програмата HP Care Packs може да варира спрямо географското разположение. Услугата започва да работи на датата, на която е закупен продуктът. За повече информация: www.hp.com/go/carepack.

За Контакти:

Мартин Маев, AMI Communications за HP PSG
т: 02 / 989 51 15, 0885 769 556, е: martin.maev (at) amic.bg

Източник:
http://www.amic.bg/?cid=35&NewsId=127

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

7.7313